„Împreună de Sărbători“ pentru copiii din medii defavorizate

„Împreună de Sărbători“ pentru copiii din medii defavorizate

Pentru al treilea an consecutiv, Asociația ,,Aici pentru Tine” din Brașov, lansează Campania ”Împreună de Sărbători”, prin care invită brașovenii să îi sprijine pe copiii aflați în medii defavorizate și familiile acestora, din Brașov și împrejurimile Brașovului.

Nu fi indiferent, iar de sărbători îndreaptă-ţi atenţia şi către ei… cei care au mai puţin decât noi, către cei care poate nu au apă potabilă, electricitate, iar de o masă de Crăciun nici nu poate fi vorba. Împreună putem oferi dragoste şi lumină în casele celor nevoiaşi. O fi oare un efort prea mare? Cu toţii avem acasă haine pe care nu le mai purtăm, jucării şi cărţi pe care le putem dona. Lucruri ce nu ne mai sânt folositoare, altora le-ar prinde bine. De asemenea, alimentele neperisabile sânt bine-venite“, spun organizatorii campaniei.

Totodată, societăţile sânt invitate să doneze impozitul pe profit, fie pentru o perioadă de trei luni, fie pe un an întreg.

Brașovenii care doresc să facă donaţii sunt aşteptaţi până pe 15 decembrie, la sediul Asociației „Aici pentru Tine”, pe Strada Toporașului nr.7 sau pot face donații în bani, în contul Asociației ”Aici pentru Tine”.

Anul trecut, prin implicarea brașovenilor, al firmelor și a sponsorilor, campania a ajuns la peste 250 de cazuri sociale.

Alte articole:   Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă” Brașov va monitoriza calitatea aerului din oraș

Foto: BrasovulTau

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.