blog-logo

Dezbatere la Braşov pe tema violenţei domestice

Dezbatere la Braşov pe tema violenţei domestice
La Hotel Aro Palace, Sala Europa 3, are loc sâmbătă, 4 noiembrie 2017, începând cu ora 10.00, dezbaterea cu tema „Program integrat de intervenție multidisciplinară în violența domestică”.
Dezbaterea pornește de la recunoașterea faptului că violența domestică este un flagel extrem de periculos inclusiv prin cât de silențios rămâne prezent în societate, de la o generație la alta.
În cei peste 17 ani de implicare în combaterea violenței domestice, o problemă de sănătate socială, actori publici și neguvernamentali din județul Brașov au reușit să dezvolte și să strângă deopotrivă resurse umane și instituționale, începând de la campanii de prevenție și informare, până la programe de intervenție eficientă (servicii sociale, rețea locală de suport interdisciplinar și interinstituțional, grupuri de sprijin pentru victime și pentru dependenți etc.), cât și o solidă expertiză practică validată academic pentru formarea specialiștilor.
Organizatorii doresc să consolideze acest parteneriat lucrativ între experți, decidenți și societatea civilă și să generăm soluții optime pentru a diminua violența domestică în România.
Evenimentul este organizat de către deputatul Roxana Mînzatu, consilierul local Alexandra Crivineanu, Asociația Pas Alternativ Brașov, prin președinte lect. univ. dr. Iolanda Felicia Beldianu şi Societatea Națională de Cruce Roșie România- filiala Brașov, prin director Raluca Buzea.
Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Dosar penal pentru o tânără și un tânăr. Concurs ilegal de mașini pe Bdul. Gării

Leave a Reply

Your email address will not be published.