Consultații gratuite pentru locuitorii din Bunești

Consultații gratuite pentru locuitorii din Bunești

Peste 300 de persoane vor beneficia de consultaţii gratuite la Caravana Sănătăţii „Harta Viselor”, organizată sâmbătă şi duminică în localitatea Buneşti de Asociaţia „Harta Viselor”, împreună cu Societatea Naţională de Cruce Roşie din România – filiala Braşov.

Caravana de Sănătate cuprinde texte paraclinice şi consultaţii medicale pe următoarele specializări: ORL, oftalmologie, cardiologie, pediatrie, medicină internă, dermatologie.

„Ca urmare a problemelor cu care locuitorii din Buneşti şi zonele limitrofe se confruntă începând cu luna martie a acestui an (lipsa serviciilor medicale în zonă, cea mai apropiată unitate fiind Spitalul din oraşul Rupea) am reuşit împreună cu partenerii noştri (cadre medicale, voluntari şi sponsori) să organizăm o Caravană a Sănătăţii. Preconizăm pe parcursul celor două zile să consultăm peste 300 de persoane, adulţi şi copii”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Crucea Roşie Braşov.

Activitatea se va desfăşura sâmbătă între orele 9,30 – 18,00, iar duminică de la 9,30 la 14,00 la Căminul cultural şi la cabinetul medical din localitate.

Alte articole:   Predealul trebuie declarat zonă liberă de PNL. Ne-au nenorocit!

Pentru acest eveniment a fost mobilizată o echipă formată din 10 medici specialişti şi 20 de voluntari – asistenţi medicali, studenţi, membri ai Crucii Roşii şi ai Asociaţiei „Harta Viselor”.

Foto: bihon.ro

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate