Ca să nu mai fie criticat, primarul Dorel Toma a înregistrat marca „Gazeta de Ghimbav”

Ca să nu mai fie criticat, primarul Dorel Toma a înregistrat marca „Gazeta de Ghimbav”

Scandalul administrativ continuă la Ghimbav, unde viceprimarul Ionel Fliundra (PNL) nici acum nu are acces în instituție să își desfășoarea activitatea, mandatat de majoritatea aleșilor locali.

Cum democrația PSD-istului Dorel Toma este în linia partidului – „pumnul în gură” – iată ce s-a gândit omul. Ca să nu mai fie criticat în foaia informativă „Gazeta de Ghimbav”, pe care Fliundra o scoate de ani buni, a înregistrat marca „Gazeta de Ghimbav” la OSIM. Încă din 2015. De atunci, nu a făcut nimic cu ea.  Reaua-voință este vădită: dacă dorea să facă un buletin informativ Primăria, putea să găsească o altă denumire…

Dar, pentru că s-a învârtoşat lupta politică, Fliundra tocmai a fost notificat despre treaba cu marca. Îl sfătuim pe Dorel Toma, în înțelepciunea lui pesedistă, să facă un proiect de hotărâre de Guvern, să îl ducă la tătucul Liviu Dragnea, și să interzică orice publicație în Ghimbav.

Sau, la câte milioane de euro a prăduit la Ghimbav din banii publici, să mai arunce încă ceva mălai și să înregistreze toate mărcile care-i vin în minte: Jurnalul de Ghimbav, Foaia de Ghimbav, Drum Nou de Ghimbav…. Mai mult, poate îi interzic lui Fliundra să își facă și cont personal pe Facebook. Să îl dea afara de pe internet 😀

Alte articole:   Persoane lovite de mașină, la Făgăraș

Iată ce scrie Fliundra pe Facebook despre toată această tărășenie:

„Clica din vârful primăriei deranjată de lucrurile spuse pe nume de-a lungul celor 6 ANI de existență ai Gazetei de Ghimbav, 6 ani în care Dvs cetățenii Ghimbavului ați fost informați despre tot ce înseamnă comunitatea noastră, de la performanțele în sport, în educație, în cultură, culte, dar și de «PERFORMANȚELE» celor care conduc azi primăria, cei care au folosit în interes propiu bugete peste bugete și aici aș dori să-l citez pe un domn de la curtea de conturi care spunea că jaf mai mare ca la Ghimbav nu s-a făcut nicăieri în Jud Brașov, a înregistrat marca «DĂUNĂTOARE» lor.
Nu continui mai mult despre cei care aplică în continuare politica pumnului în gură, dar pot spune că adresa din imaginea de mai jos m-a convins despre această politică, adică dl Primar Toma Dorel a înregistrat la OSIM numele de GAZETA DE GHIMBAV interzicându-mi să mai folosesc numele de Gazeta de Ghimbav atât pe ziarul nostru, ziarul Ghimbășenilor cât și numele Contului meu de Facebook. Mă întreb acum, sau îi întreb pe cei care au gândit această înregistrare, de ce mi-au trimis adresa doar acum când ei au înregistrat acest nume în 05.iunie 2015 ?
A fi mereu în contact cu Dvs nu face chiar un nume pt că nu o să poată mereu și mereu să înregistreze nume de ziare, ci vom găsi soluția ca informațiile să le primiți cu alt nume de ziar tot editat de mine și echipa mea, până când legea va da verdictul cu privire la cine a înființat această Gazetă și acest nume de Gazeta de Ghimbav. Voi contacta avocatul meu, iar până la o soluție voi încerca să înlocuiesc o literă, o silabă, pe contul meu de Facebook”. 

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.