blog-logo

Braşovenii fac pentru Primărie „Harta Rablelor Abandonate”

Primăria Braşov

După ce newsbv.ro a publicat o scrisoare primită de la un cetăţean, nemuţumit de faptul că pe domeniul public a fost abandonată o maşină care mai ocupa şi două locuri de parcare, am primit mai multe sesizări referitoare la astfel de autoturisme lăsate pradă ruginei, pe adresa de e_mail contact@newsbv.ro.

R.B: „Zona este intre str. Morii si giratoriul de la Kaufland pe str. Avram Iancu !
De peste 3 ani sta la ieșirea din giratoriu Dacia papuc si deștepții cu marcajele pe care nu-i verifica nimeni ce marcaje aplica, au tras linie continua ! In sensul giratoriu ai 2 benzi si trebuie sa calci dunga continua ca altfel nu ai alta posibilitate ! Motiv pentru unii nesimțiți sa parcheze in spatele Daciei papuc!”
Și tot de la același cititor: „Erau 9 mașini acum 1 an cand au deschis Kaufland-ul in aceasta porțiune de strada!  si acum mai sunt 2 masini posibil in aceeasi situatie dar fiind parcate pe trotuat intre copaci nu deranjeaza ! Am sa va mai trimit poze si de pe alte strazi !  Strada Lunga are si ea o duzina de rable parcate pe trotuar !”
F.T.:„Aleea Sanzienelor ! Fix langa un parculet pentru copii, e de 5-6 ani”.
M.S.: „Str. Barbu Lautaru in fata Gradinitei !
S.M.: „Asa arata porcaria de pe str. Caprioarei. Plina de mizerie si sobolani. Am facut reclamatii peste tot inclusiv la DSP. Nu s-a intamplat nimic. Sobolanii se joaca seara pe strada…”
În luna iulie, s-a discutat despre un regulament de ridicare a acestor mașini, urmând ca ulterior să se scoată la licitație și să se stabilească o firmă care se ocupă de această activitate… Ca să le ușurăm munca, vom trimite aceste informații pe adresa Primăriei Brașov, în speranța că cei de acolo vor ști ce să facă cu ele.
Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   11 pacienți confirmați cu COVID-19, au decedat, în ultimele 24 de ore, în județul Brașov
  1. Cetateni grijulii. Ar fi interesat de „scanat” asa zisii cetateni cu spirit civic sa vedem cat de corecti sunt ? Caci in general genul asta de oameni se comporta destul de „abuziv” in relatia cu alti cetateni.

    Reply
  2. […] a scris de două ori despre acest subiect în ultimele zece zile, la sesizarea cititorilor (AICI şi AICI) , Primăria Braşov, în sfârşit, […]

    Reply
  3. […] Pe aceeași temă: http://newsbv.ro/2017/11/03/brasovenii-primaria-brasov-harta-rablelor-abandonate/ […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.