blog-logo

Victorie pentru handbalistele Coronei în meciul cu AHCM Slobozia

Victorie pentru handbalistele Coronei în meciul cu AHCM Slobozia

Echipa de handbal Corona Braşov a câştigat cu scorul de 30-21 (16-13) meciul jucat miercuri, în Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi” din Braşov în compania echipei AHCM Slobozia. Pentru Corona au marcat: Tîrca 9, Bloj 4, Tiron 4, Hotea 4, Tomescu 3, Neagu 2, Bucur 2, Popa 1, Ciuciulete 1.

La finalul partidei, pivotul Coronei a declarat la conferinţa de presă că, astăzi, fetele au format o adevărată echipă care s-a ajutat mult în teren: „A fost un meci destul de greu şi a fost şi cu emoţii pentru noi pentru că am încercat să ne revenim după meciul de la Galaţi, care nu a fost în regulă pentru noi. Cred că am reuşit să fim o echipă azi şi asta ne-a ajutat să câştigăm acest joc. Trebuie să fim atente pe viitor, pentru că un meci nu se câştigă din primul minut, un meci are 60 de minute şi cred că asta e problema noastră, trebuie să jucăm 60 de minute, nu 10, nu 20, nu o repriză, ci tot meciul”.

Alte articole:   Viceprimarul Sebastian Rusu, despre haosul din Primărie

Antrenorul Coronei, Costică Buceschi a spus că nu este în totalitate mulţumit de jocul echipei, care a repetat parte dintre greşelile făcute la Galaţi, dar este bucuros că în meciul cu Slobozia, „Corona a avut o jucătoare care şi-a asumat responsabilitatea”.

„Ştiam că va fi un meci dificil, pentru că noi venim după o perioadă nu tocmai plăcută din mai multe puncte de vedere, cu un joc la Galaţi în care nu am reuşit să câştigăm deşi porneam ca favoriţi. Mare parte din problemle pe care le-am avut acolo, le-am avut şi astăzi, doar că astăzi am avut o jucătoare care şi-a asumat responsabilitatea şi trebuie felicitată pentru asta, Sorina Tîrcă. În continuare, indiferent cum va arăta jocul, eu voi miza pe jucătoare care vor şi demonstrează că pot în teren, care îşi asumă responsabilitatea, care merg la poartă chiar dacă greşesc. Acesta este spiritul unui jucător profesionist şi asta vreau. Nu îmi plac şi nu mi-au plăcut niciodată jucătoarele cuminţi în sensul de a fi doar pasatoare. La o echipă de calibrul Coronei trebuie să avem mai multe jucătoare care îşi asumă responsabilitatea şi dau la poartă”, a afirmat Buceschi.

Tehnicianul se aşteaptă la un meci greu, etapa viitoare la Roman, având în vedere că adversarele vin după o serie de trei înfrângeri consecutiv.

„E bine că am câştigat, e bine că avem o perioadă de linişte până la meciul cu Roman, dar acolo va fi un meci foarte dificil pentru că Roman a pierdut al treilea meci consecutiv ceea ce înseamnă că va o presiune foarte mare şi pe ele şi pe noi. Va fi un meci important pentru ambele echipe şi sper ca mare din evoluţia pe care am avut­-o azi şi în special în repriza a doua să putem pune în aplicare şi la Roman. Îmi doresc ca jucătoarele accidentate care au lipsit Astăzi, să fie în teren pentru că se simte lipsa lor şi avem nevoie de fiecare jucătoare în teren”.

Costică Buceschi a mai adăugat că indiferent de ceea ce se va întâmpla cu punctele luate din meciul cu Universitatea Cluj, Corona se va bate pentru obiectiv până la final de sezon: „Campionatul este lung, multe se mai pot întâmpla, surprizele sunt mari, dar pe de altă parte sunt echipe care au demonstrat că sunt puternice, şi anume Vâlcea şi Craiova, care au motive să spere la podium. Vom vedea însă ce va fi, important este ca noi să jucăm ce trebuie”.

Alte articole:   INSP: Peste 80% din cazurile de COVID-19 din ultima săptămână, la persoane nevaccinate

 

 

 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.