blog-logo

Pregătiri pentru Târgul de Crăciun

Pregătiri pentru Târgul de Crăciun

Administratorul municipiului, Miklos Gantz, a anunțat deschiderea procedurii de licitație pentru atribuirea locurilor de vânzare din Piața Sfatului, din cadrul evenimentului „Brașov – oraș din poveste“, eveniment care se va desfășura în perioada 7 decembrie 2017 – 14 ianuarie 2018.
Procedura va avea două etape: depunerea dosarelor și prezentarea ofertelor.

Fiecare agent comercial poate prezenta o singură ofertă pentru fiecare căsuță și poate oferta pentru maximum trei căsuțe. Prețul minim de la care vor porni ofertele este de 3 lei/mp/zi.

Licitația/deschiderea ofertelor va avea loc în data de 22.11.2017 ora 10.:00, la sediul Primăriei Municipiului Brașov, B-dul Eroilor nr. 8, în Sala de Consiliu.
Din comisia care va participa la deschiderea ofertelor vor face parte și doi reprezentanți ai agenților economici care participă la licitație.

Alte articole:   România începe, din 1 februarie, vaccinarea cu serul de la Moderna

În acest an, ca și în ceilalți ani, vor fi amplasate și vor fi scoase la licitație locuri în 40 de căsuțe de lemn, acestea fiind împărțite în căsuțe pentru produse food (produse alimentare preambalate) și non-food. Căsuțele vor avea trei modele.

Potrivit administratorului public, pe lângă cele 40 de căsuțe pentru care va fi organizată licitația, în Piața Sfatului vor fi amplasate, în locații separate, și alte căsuțe, rezervate primăriilor Linz (Austria) și Nurnberg (Germania), care vor găzdui expoziții organizate de primăriile invitate.

Foto: Andrei Paul

Distribuie dacă îți place!
  1. Cam târziu se deschide târgul de crăciun în orașul dvs.La fel ca și noi vor venii foarte multi turiști în perioada 30nov-3 dec și abia așteptăm să vedem pomul și târgul. Rusinica pentru intarziere

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate