blog-logo

Un nou tren București – Brașov – București operat de Astra Trans Carpatic

Un nou tren București – Brașov – București operat de Astra Trans Carpatic

Astra Trans Carpatic SRL anunță o nouă pereche de trenuri pe ruta București – Brașov – București, cu plecarea dimineața la ora 06:40 și revenirea în capitală la ora 17:49, de asemenea perechea de trenuri Arab – București – Arad va circula prin Timișoara, Drobeta Turnu Severin, Craiova, Videle, după graficul următor, publicat pe pagina de Facebook a companiei:

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Premieră în România! Harta tactilă a Brașovului, realizată la imprimante 3D, care îi ajută pe nevăzători să se ghideze mai ușor în oraș
  1. Călător din Deva 24 noiembrie 2017, 7:03 AM

    Felicitări pentru serviciile deosebite oferite . Personalul însoțitor este foarte serviabil și dornic sa ajute călătorul, asa cum este și normal. Păcat de schimbarea rutei , mai ales acum după ce ați reușit să atrageți clienți și să-i fidelizati. Probabil ca la baza deciziei dvs. stau criterii economice și rentabilitatea poate fi mai mare acolo unde nu exista concurenta CFR. Cred însă că tocmai nemulțumirea călătorilor fata de serviciile CFR este principalul atu competitiv pe care îl aveți deja . Dacă s-ar fi adăugat și o campanie de marketing agresiva si vizibila în media, numărul de călători ar fi fost cu mult mai mare. Cu toate ca circula pe ruta Arad-București de cca 9 luni, marea majoritate a călătorilor care folosesc serviciile CFR pe aceeași ruta , nu au auzit măcar ca exista alternativa pe un tren privat, practic nu au auzit de Astra. Cred ca efortul Dvs. în promovarea acestui tren , în care eu am mare încredere și sunt mandra ca este romanesc, a fost unul minimal și ,dacă nu veți face mai multe în aceasta privința , nu o sa obtineti o rentabilitate mai buna nici pe alta ruta. Va doresc succes și sper sa reveniți pe ruta inițială cat mai curând!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate