Pentru fiecare arbore tăiat din zona Hidromecanica a fost plătită contravaloarea a trei puieți

Pentru fiecare arbore tăiat din zona Hidromecanica a fost plătită contravaloarea a trei puieți

Deși viitorul mall din zona Hidromecanica, urmează să fie deschis abia în 2019, mai mulți arbori din alveolele verzi au fost tăiați, pentru a spori vizibilitatea spre viitorul centru comercial.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea, copacii au fost tăiați cu toate avizele în regulă, iar potrivit regulamentului în vigoare, pentru fiecare arbore tăiat a fost plătită contravaloarea a trei puieți.

Tăieri au fost făcute și pe strada Nicolae Titulescu, tot pentru a asigura vizibilitatea către viitorul mall.

Odată cu avansarea lucrărilor a fost sacrificat mai mult de jumătate din trotuar, iar pe ce a rămas din el, de multe ori, sunt parcate mașinile și utilajele folosite pentru lucrări, notează brasovmetropolitan.ro.

Foto: brasovmetropolitan.ro

Distribuie dacă îți place!
Loading...
 1. Sa le fie rusine celor de la AFI pentru ca au taiat acei arbori ce tineau de umbra vara si protejau iarna si cand ploua. E o crima ecologica, dar cu avizul Primariei, la fel de vinovata. Ce compensatie e aia 3 puieti ? pentru 7 copaci maturi, sanatosi, e absurd. In Germania se facea manifestatie pentru asa ceva, dar noi romanii ne lasam din nou pacaliti si isi bat joc de noi multinationalele si asa zisii investitori.
  Rusine sa va fie! Primarie si cei ce ati taiat copacii.
  Si saptiul acela tot verde, pe baza la ce lege l-ati ocupat ilegal? iara avize de la Primarie? sper sa vina organele si sa va ia pe toti, spagari nenorociti, cu Scripcaru in frunte.
  Distrugeti natura si ea se va razbuna.

  Reply
 2. Sunati la Mediu non stop, cat tine santierul, e plin de praf si noroi. Sa le iasa copacii pe nas. Sa isi faca sicrie din lemnul lor si aia din primaria si aia cu constructia.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.