Cum îți ferești animalele de schimbările climatice? Prin întărirea sistemului imunitar

Sezonul rece este aproape, iar animalele pot suferi din cauza schimbărilor climatice la fel ca și oamenii. Tocmai de aceea specialiștii în medicină veterinară recomandă să acordați o atenție sporită necuvântătoarelor pentru a le întări sistemul imunitar. În acest fel reduceți riscul de apariție a diferitelor boli, precum afecțiuni bacteriene, virale, micotice sau parazitare.

Herba – Top Imuno asigură suportul sistemului imunitar printr-un complex veterinar puternic cu ingrediente naturale, inclusiv prin formula unică, de amestec de plante medicinale.

Acestea au proprietăți imunostimulatoare, cresc imunitatea nespecifică a organismului, stimulează activitatea hepatobiliară, depurativ, scurtează perioada de convalescență. Se recomandă folosirea la cabaline, rumegătoare mari şi mici, porcine, păsări, curci, porumbei, iepuri.

De asemenea, Herba – Top Imuno Suspensie se indică la câini ca adjuvant la animale slăbite, convalescente, pentru întărirea sistemului imunitar şi creşterea rezistenţei organismului faţă de diferite afecţiuni bacteriene, virale, micotice sau parazitare.

Adjuvanții veterinari sunt realizați în România de către societatea Promedivet ce vine în sprijinul dumneavoastră cu o gamă largă de produse de uz veterinar, biocide, raticide, insecticide, acvaristică și adjuvanți.

Avizate și notificate pe teritoriul întregii țări, produsele Promedivet sunt la dispoziția clienților prin distribuitorii societății, dar și online pe www.promedivet.ro

Șase motive pentru a folosi Herba – Top Imuno:

  1. O abordare completă a sănătății, prin stimularea sistemului imunitar;

  2. Calitate premium cu nivel ridicat de ingredient active;

  3. Ingrediente din surse pure, naturale;

  4. Ușor de utilizat;

  5. Ingrediente active ce sprijină funcționarea normală a sitemului imunitar;

  6. Recomandat de medici veterinari și crescători;

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap