35 de șoferi lăsaţi fără permise, în doar patru ore, după ce au ignorat pietonii

35 de șoferi lăsaţi fără permise, în doar patru ore, după ce au ignorat pietonii

În cursul zilei de marți, polițiștii rutieri au organizat pe raza municipiului Brașov o acțiune cu efective mărite care a avut drept obiective identificarea și sancționarea cazurilor de nerespectare a dispozițiilor legale referitoare la acordarea priorității de trecere pietonilor angajați în traversarea regulamentară a drumului public, precum și disciplinarea pietonilor care traversează drumul public prin loc nepermis, în scopul prevenirii unor evenimente negative și asigurării climatului de siguranță rutieră.

În urma acțiunii, desfășurată în intervalul orar 9.00 – 13.00, au fost reținute 35 de premise de conducere, toate pentru neacordarea priorității pietonilor.

La activități au participat 33 de polițiști care au aplicat, în total, 70 de sancțiuni contravenționale, dintre care 68 pe segmentul menținerii siguranței rutiere.

În cadrul acțiunilor au fost sancționați și 33 de pietoni indisciplinați, dintre aceștia 6 au primit amenzi, ceilalți doar avertismente.

Oamenii legii au aplicat amenzi în valoare totală de peste 11.000 de lei și au constatat 3 infracțiuni, dintre care una contra siguranței pe drumurile publice.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Guvernul va sprijini firmele care își readuc la muncă angajații din șomaj tehnic
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.