Noi tarife de parcare pentru unităţile hoteliere, săli de spectacole şi baze sportive

Noi tarife de parcare pentru unităţile hoteliere, săli de spectacole şi baze sportive

Prin HCL nr.282/23.06.2017 s-a aprobat modificarea şi completarea Regulamentului de organizare şi funcţionare al sistemului de parcare din Municipiul Braşov, potrivit căruia în Municipiul Braşov s-au stabilit trei zone de tarifare respectiv zona 0, zona I , zona II,  şi  deasemenea s-au majorat  tarifele de parcare pentru zonele de parcare existente şi s-a introdus un nou tarif de parcare pentru a treia zonă, respectiv zona 0 = 3 lei/oră,  zona I = 2 lei/oră,  zona II = 1,5lei/oră.

Având în vedere  prevederile HG nr.955/2004, „locurile de parcare aflate la o distanţă mai mică de 50 m de unităţile hoteliere, complexe comerciale, săli de spectacole, baze sportive vor fi atribuite acestora prin  închiriere”. 

În acest context, conducerea Primăriei Brașov solicită Consiliului Local alinierea preţurilor de închiriere a locurilor de parcare cu noile tarife de parcare diferenţiate pe cele trei zone tarifare stabilite .

Noile preţuri propuse pentru închirierea locurilor  de parcare pentru unităţile hoteliere, complexe comerciale, baze sportive, pe zone de tarifare, dunt următoarele: Zona 0 – 2,0   euro/loc de parcare/zi, Zona I – 1,5  euro/loc de parcare/zi, zona II – 1,0 euro/loc de parcare/zi.

Toate contractele de închiriere aflate în prezent în derulare se actualizează prin acte adiţionale cu privire la preţurile de închiriere aprobate prin prezenta hotărâre.

Iată şi ce solicitări sunt la această oră pentru rezervarea de locuri de parcare: Victoria Bulevard Hotel, pensiunea Curtea Braşoveană, Hotel Ambient, Starcom – pentru parcarea de la magazinul Star, hotel Poiana, Pensiunea Ambient, Hotel Belfort,

Alte articole:   Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata a crescut în primul trimestru din 2020

 

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.