blog-logo

Târg permanent cu produse tradiţionale, în Piaţa Star

Târg permanent cu produse tradiţionale, în Piaţa Star

Serviciul de Administrare a Pieţelor din cadrul Primăriei Braşov a luat decizia amenajării unui „târg de meşteșugari”, în Piața Star, pentru comercianții de produse tradiționale, dar și având în vedere că că în zonă ajung numeroşi turişti.

Pe platoul pieţei agroalimentare de la Star vor fi amenajate zece căsuţe din lemn, pentru achiziţionarea cărora a fost lansată deja o licitaţie.

Reprezentanţii Serviciului au precizat că vor fi amplasate două căsuţe simple şi alte patru în care se vor putea amenaja câte două spaţii comerciale.

Valoarea acestor căsuţe este estimată la 190.760 lei, fără TVA, iar ofertele vor putea fi depuse pînă la 30 octombrie.

Alte articole:   Afla mai multe despre pardoseala ideala pentru medii industriale

Termenul limită de evaluare a dosarelor este 24 noiembrie, iar firma care va obţine contractul va avea la dispoziţie 60 de zile pentru montarea noilor tonete.

Cele zece spaţii din căsuţele din lemn vor putea fi închiriate de comercianţi şi folosite pentru vînzarea unor produse tradiţionale sau meşteşugăreşti.

 „Din punct de vedere al aspectului, căsuţele trebuie să respecte nişte condiţii, astfel să fie încadrate corespunzător în arhitectura zonei pieţei Star. De asemenea, ele vor fi realizate astfel încât să poată fi folosite pentru o gamă largă de activităţi comerciale“, a declarat şeful Serviciului de Administare a Pieţelor, Vasile Cristian.

În aceste tonete ar urma să-și desfășoare activitatea, în permanență, comercianți de produse handmade și meșteșugărești, astfel ca această categorie de produse să poată fi comercializate în permanenţă şi nu doar cu ocazia a diferite evenimente care se desfăşoară în oraş.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate