Cumetrie PNL-PSD la un botez în Braşov

Cumetrie PNL-PSD la un botez în Braşov

Exemplul dat de preşedintele pe atunci al României, Traian Băsescu, de a năşi copilul unui interlop, nu a fost uitat. Cumetriile politice cu zona interlopă la Braşov încep să fie de notorietate.

Senatorul PSD Florin Orţan va năşi alături de Andi Kadas, liberal la apelul de seară, gemenii lui Liviu Tudose, despre care se ştie că este omul de casă al lui Kadas. Unii spun că este şoferul personal al celui din urmă, nu cărător de servietă, că onor consilierul judeţean nu ar şti la ce foloseşte obiectul cu pricina. (Nu vă gândiţi la bani, pentru că domnia sa trăieşte pe picior mult mai mare şi o servietă ar fi ridicol de mică).

Revenind la evenimentul monden, socialist-democratul Orţan (cel care era ofuscat că un coleg de breaslă, medic, fusese propus cetăţean de onoare al Braşovului), va boteza unul dintre copiii consilierului său de cabinet, un domn care prin 2015 era fericit că a scăpat doar cu muncă în folosul comunităţii, pe la Primăria Braşov, după cum apare în scriptele instituţiei. Cam tot pe atunci era şi administraor special la Intelkasim SRL, firmă patronată de Kadas pe vremuri, implicată în construirea Aeroportului de la Ghimbav.

Veţi întreba care este legătura cu lumea interlopă? Probabil dl. Kadas şi dl. Tudose pot spune mai multe. La televiziunea cu care se laudă peste tot că o patronează şi pune la punct pe oricine mişcă în front, prietenul interlopilor, Kadas, a avut o exclusivitate cu interlopul Alen Moisin, aflat în arest la domiciliu.

Alte articole:   A început testarea națională anti-COVID. Când vom afla câţi români au fost infectaţi

Emisiunea făcea parte dintr-o serie de atacuri la conducerea Penitenciarului Codlea. După emisiune, Moisin a dispărut în străinătate şi a fost găsit şi adus după gratii cu ajutorul Interpolului.

Apoi, onor domnul consilier judeţean Andi Kadas apare ca martor în mai multe dosare, privind infracţiuni referitoare la comerţul electronic (2007), sau referitor la iniţiere, constituire de grup infracţional organizat, aderare sau sprijinire a unui asemenea grup (2010).

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...
  1. Zi dom’le ca proaspătul tătic a împușcat niște oameni la Panini in fata.Si are toate afacerile lui Kadas in acte

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.