blog-logo

Mașina directorului MIX TV Brașov, incendiată azi-noapte de persoane necunoscute

Un eveniment cel puțin suspect a avut loc azi-noapte, în cartierul de case construite prin ANL la Bunloc. Mașina directorului MIX TV, cunoscuta realizatoare de emisiuni Onelia Pescaru, a fost incendiată de persoane necunoscute, în faţa casei, după care a explodat.

Din mașină nu a mai rămas mare lucru, doar caroseria arsă. „Am anunțat Poliția încă de azi-noapte. Sper din toată inima să îi găsească pe cei vinovați. Nu mă las intimidată de astfel de gesturi”, a declarat Onelia Pescaru pentru newsbv.ro.

Dosarul penal este instrumentat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov, pentru infracţiunea de distrugere.

 

„A fost înregistrată o plângere în urmă căreia am deschis un dosar penal pentru infracţiunea de distrugere. Poliţiştii fac în acest moment cercetări pentru a afla care au fost împrejurările în care s-a produs incidentul“, a declarat  purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, Gabriela Dinu.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Pericol de explozie la Săcele
  1. […] aceeași noapte în care mașina jurnalistei Onelia Pescaru a fost incendiată, persoane rămase încă neidentificate au dat lovitura la sediul Gărzii de Mediu din […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate