blog-logo

Tânără împuşcată, lovită cu toporul apoi sechestrată

Tânără împuşcată, lovită cu toporul apoi sechestrată

Prin clipe de groază a trecut o femeie din Braşov. Iubitul tinerei, convins că iubita îl înşeală, i-a aplicat acesteia o corecţie extrem de severă, folosind un întreg arsenal ca să o pedepsească pe aceasta.

Incidentul s-a petrecut într-o casă din Piaţa Teatrului, unde locuia femeia.

Potrivit procurorilor, bărbatul de 34 a venit acasă furios după de a aflat că iubita l-a înşelat, a lovit-o cu o toporişcă, cu palmele peste faţă, iar apoi a împuşcat-o cu un pistol cu bile în picior.

Ulterior, bărbatul a sechestrat-o în locuinţă timp de câteva ore.

„În timp ce se afla împreună cu persoana vătămată la domiciliul său, inculpatul a tras către aceasta cu un pistol cu bile și a lovit-o în piciorul stâng. Apoi, a lovit-o cu o toporișcă în umărul drept și cu palmele în zona feței. Totodată, inculpatul i-a interzis persoanei vătămate să părăsească domiciliul. Victima are nevoie de 35-40 de zile de îngrijiri medicale”, a explicat, pentru brașovtv.com, prim-procurorul adjunct al Parchetului Judecătoriei Brașov, Maria-Mădălina Răducu.

Imediat după de a scăpat, femeia a mers la spital şi a apoi a depus o plângere la Poliţie.

Alte articole:   Candidaţii din Bucureşti, Timiş, Cluj, Braşov şi Iaşi, cei mai activi în căutarea unui job, în februarie

Principalul suspect a fost reținut, joi, de polițiști, iar la propunerea procurorilor, instanţa a hotărât emitrerea unui mandat de arestare pentru 30 de zile, pe numele inculpatului.

El este acuzat de lovire, amenințare și lipsire de libertate, dar beneficiază de prezumția de nevinovățe până la pronunțarea sentinței definitive.

Foto: spynews.ro

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate