Gest umanitar din partea deţinuţilor de la Penitenciarul Codlea

Gest umanitar din partea deţinuţilor de la Penitenciarul Codlea

A devenit un obicei ca persoanele private de libertate de la Penitenciarul Codlea, să facă gesturi umanitare pentru semenii lor.

De această dată, Penitenciarul Codlea a organizat, joi, acţiunea caritabilă „Dar de suflet”, în cadrul căreia persoane private de libertate au renunţat la raţia de pâine pe o zi pentru a susţine persoanele nevoiaşe din comunitate.

Beneficiarul actiunii a fost Centrul de Plasament Ocland din Harghita, unde sunt instituţionalizaţi 56 de copii cu dizabilităţi mentale, precum şi alte 3 centre din acelaşi judeţ.

„În prezent Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Harghita se confruntă cu o situaţie de criză fără precedent din punct de vedere financiar. În acest moment se află în imposibilitatea de a mai putea asigura întreţinerea beneficiarilor. Cu această ocazie, persoanele private de libertate au învăţat importanţa ajutorării celor din jur şi au avut oportunitatea de a se implica în sprijinul comunităţii aşa cum comunitatea se implică constant în sprijinul lor”, a declarat inspector de penitenciare Liviu Marian Matache, purtător de cuvânt al Penitenciarului Codlea.

Foto: arhiva

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Tatian Diaconu despre cum a afectat coronacriza mall-urile din România. Cât a pierdut Coresi Shopping Resort
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov