Conferinţa Asociației Europene de Drumeție, la Braşov

Conferinţa Asociației Europene de Drumeție, la Braşov

Zilele acestea are loc la Brasov cea de a 48-a Conferinta a Asociatiei Europene de Drumeție la care participa peste 100 de delegati din 26 de tari europene. Conferinta este organizata de Asociatia Carpatina Ardeleană a Turistilor SKV cu sprijinul Primariei municipiului Brasov.

Pe langa activitatile organizatorice are loc o sesiune de bune practici si numeroase excursii in imprejurimi. Participantii s-au bucurat de ospitalitatea locala si au avut ocazia sa aprecieze uriasul potential turistic de drumetie al zonei.

Cu aceasta ocazie Asociatia SKV a distribuit participantilor un Ghid al traseelor europene E3 si E8 din Romania, la care s-a lucrat in ultimii trei ani si o harta a Europei cuprinzand cele 13 trasee de drumetie de lunga distanta dintre care doua strabat acum si Romania si au fost prezentate rezultatele proiectului „Conectarea Romaniei la reteaua de poteci turistice europene de lunga distanta”, proiect co-finantat printr-un grant din partea Elvetiei prin intermediul Contributiei Elvetiene pentru Uniunea Europeana extinsa.

Alte articole:   ANM: Caniculă, dar și furtuni în următoarele zile

Lucrarile conferintei, care au loc la hotelul ARO se incheie sambata la ora 13.00 dupa care urmeaza o ultima excursie de documentare la Vulcan, Rasnov, Poiana Brasov si cabana Postavaru organizata cu sprijinul Ministerului Turismului.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate