Ai maşină electrică? La Braşov nu reuşeşti să-i încarci bateria

Ai maşină electrică? La Braşov nu reuşeşti să-i încarci bateria

Municipiul Braşov s-a lăudat că este printre primele din ţară unde s-au instalat prize pentru încărcarea bateriilor autovehiculelor cu propulsie electrică.

Din păcate, şoferii acestora sunt în imposibilitatea folosirii acestor prize din locurile de parcare special amenajate. „De exemplu, exisăt un astfel de loc, în fața Primăriei. Acel loc de parcare e ocupat în permanenţă de mașini obișnuite, pentru că știm foarte bine că centrul orașului este tot timpul ocupat, fiind aglomeraţie. Solicit Primăriei Braşov să instituie o rezervare exclusivă a locurilor de parcare unde maşinile electrice să poată încărca bateriile. La fel, dacă este să vorbim de parcarea de la Spitalul Militar Regina Maria,  şi acolo sunt locuri unde se pot încărca, dar locul este tot timpul ocupat. Nu mi se pare normal ca acele locuri să fie ocupate de maşini normale. Să fie montate panouri, care să anunţe existenţa acestor locuri de parcare şi să fie rezervate exclusiv. Chestiunea se poate rezolva prin modificarea Regulamentului parcărilor din municipiul Braşov”, a afirmat consilierul local PSD Lucian Pătrașcu, într-o conferință de presă.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Liber la terase, la plajă și în afara localităților. Ce reguli trebuie să respectăm
Loading...
loading...
  1. Dar cele pentru persoanele cu handi cap? Şi acelea sunt ocupate TOT TIMPUL de nesimțiți. De ce nu se sancționeazã aspru aceastã nesimțire?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.