blog-logo

Bărbat reţinut după ce a agresat doi taximetriști și a spart geamul unei casierii

Bărbat reţinut după ce a agresat doi taximetriști și a spart geamul unei casierii

Un bărbat în vârstă de 37 de ani a fost reținut de polițiști, după ce a agresat doi taximetriști și a spart geamul casieriei unei asociații de proprietari de pe strada Lânii din municipiul Brașov.

În noaptea de duminică, polițiștii Secției 2 au fost sesizați de un taximetrist, în vârstă de 61 de ani, cu privire la faptul că a fost agresat de un bărbat necunoscut, pe strada Lânii. Câteva minute mai târziu, un alt conducător de taxi a anunțat, prin 112, că un individ necunoscut, aflat pe aceeași stradă şi având semnalmentele date de primul taximetrist, l-a lovit cu un obiect din lemn și i-a avariat mașina.

Alte articole:   29.11.2020 Incidența privind infectarea cu coronavirus - 6,68 la mia de locuitori în județul Brașov

Un echipaj al Secţiei 2 Poliţie s-a deplasat cu operativitate la faţa locului, identificând persoana agresoare, un bărbat în vârstă de 37 ani, cu antecedente penale.

„În urma verificărilor şi cercetării la faţa locului efectuate de către echipa operativă constituită, a rezultat că, în jurul orei 01:00, suspectul, sub influenţa băuturilor alcoolice, a spart geamul casieriei unei asociaţii de proprietari de la parterul unui imobil situat pe str. Lânii. Ulterior, acesta ieşit în stradă, unde se afla staţionat un autoturism în regim de taxi. Acesta a lovit cu piciorul capota, a deschis portiera stânga-faţă şi l-a agresat fizic pe conducătorul auto, pe care l-a strâns de gât cu centura de siguranţă şi l-a lovit cu pumnul. La scurt timp, suspectul s-a deplasat pe str. Lânii, unde a identificat un alt autoturism în regim de taxi. Acesta a deschis portiera stânga-faţă a autovehiculului şi l-a agresat fizic pe conducătorul auto, lovindu-l în zona feţei cu o bucată de lemn. Prin comportamentul agresiv, suspectul a tulburat ordinea şi liniştea publică, creându-le o stare de panică atât persoanelor vătămate, cât şi altor două persoane, pasagere aflate în cel de-al doilea autoturism avariat”, a declarat subcomisarul Ionuţ Marin, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, citat de BunaZiuaBrasov.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar suspectul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie propus spre arestare preventivă la Judecătoria Brașov.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.