blog-logo

Egal la Târgu Mureş pentru echipa de divizia A a Coronei

Egal la Târgu Mureş pentru echipa de divizia A a Coronei

Echipa de handbal Corona Braşov a terminat la egalitate, 28-28, meciul cu Olimpic Târgu Mures din deplasare, în etapa a II-a a campionatului diviziei A, după ce la pauză fetele antrenate de Dragoş Dobrescu şi Eugen Ciulei au condus cu 17-14.

Partida a fost extrem de disputată, gazdele dorindu-şi foarte tare să demonstreze că au valoare în faţa unei echipe care are în componenţă handbaliste ce au făcut deja pasul către liga naţională. Jucătoarele Coronei au început partida destul de încordate, în faţa unei săli foarte gălăgioase, însă au recuperat repede handicapul de trei goluri pe care Olimpic l-a avut în startul partidei, ba chiar au condus şi la patru goluri diferenţă.

Alte articole:   Întreruperi programate de curent în Săcele și Părău

Greşelile copilăreşti şi lipsa asumării acţiunii în unele situaţii, în care Sorin Tîrcă a fost luată „om la om”, a făcut însă ca la final scorul să fie egal, 28-28. Pentru Corona au marcat: Tîrcă 14, Căprar 4, Lopătaru 3, Lăcătuş 3, Creţu 2, Zainea 1, Tăbăcaru 1.

Sorina Tîrcă a tras echipa după ea

La finalul partidei, antrenorul echipei, Dragoş Dobrescu a declarat că apreciază jocul foarte bun al Sorinei Tîrcă, cea care în momentele cheie a luat pe cont propriu atacul, însă a subliniat că aşteaptă mai mult şi de la celalalte jucătoare.

„Am fost puţin surprinşi de atmosfera extren de gălăgiosă din sală. E drept, au o sală micuţă, dar a fost arhiplină iar cei prezenţi au creat o atmosferă care cred că le-a copleşit puţin pe unele fete, altfel nu îmi explic începutul mai crispat de meci. După cum se vede şi din lista marcatoarelor, Sorina Tîrcă a mai demonstrat încă o dată că nu degeaba îşi face loc şi în liga naţională, pentru că a arătat multă maturitate în joc în situaţia în care nu mereu celelalte fete îşi asumau acţiunile spre poartă. Mă bucur mult pentru ea, dar recunosc faptul că am aşteptări mai mari şi de la restul echipei, care trebuie să muncească mult pentru a ajunge la nivelul care trebuie. Am avut şi aspecte bune în joc, pe care trebuie să le ducem mai departe, dar au fost şi momente de joc slab, cu multe greşeli, iar aici trebuie să intervenim repede să remediem lucrurile. Vreau să vedem cu toţii o îmbunătăţire a jocului de la meci la meci”, a punctat Dragoş Dobrescu.

Cu Crişul Chişineu Criş, pe 5 octombrie

Din meciul de la Târgu Mureş din lotul Coronei a lipsit Daria Bucur, convocată la naţionala de senioare pentru acţiunea de la Râmnicu Vâlcea. Următorul meci al Coronei în divizia A se va disputa pe 5 octombrie, de la ora 16.00, pe teren propriu, atunci când echipa lui Dragoş Dobrescu va primi vizia celor de la Crişul Chişineu Criş.

Alte articole:   „Silvia”, regina Csárdásului, la Opera Brașov

 

 

 

 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate