blog-logo

Programele „Primul «Da!»” şi „Primă pentru bebe”, operaţionale la Ghimbav

Programele „Primul «Da!»” şi „Primă pentru bebe”, operaţionale la Ghimbav

Viceprimarul orașului Ghimbav, Ionel Fliundra, a anunțat astăzi, într-o conferință de presă, că autoritățile locale au decis ca din 27 iulie să fie alocată suma de 2.500 de lei pentru fiecare nou-născut care are cel puțin un părinte care locuiește în Ghimbav de cinci ani.

Consiliul Local Ghimbav a prevăzut în bugetul local suma de 100.000 de lei pentru nou-născuții din 2017.

„În Ghimbav, oricum, foarte mulți bani sunt aruncaţi pentru lucruri minore se dau mult mai mulți, decât pentru premierea unor tineri care au dificultăți financiare. De asemenea, pentru întemeierea de noi familii, s-au alocat 75.000 de lei și s-a propus alocarea a 1.500 de lei, dacă unul dintre soți locuiește de cel puțin de cinci ani în Ghimbav, iar unul dintre soți să fie la prima căsătorie”, a declarat Fliundra.

Alte articole:   Reguli noi pentru suspecții de COVID-19 și pacienții infectați cu noul coronavirus

În privinţa plăţii salariilor funcţionarilor de la Primăria Ghimbav, edilul a precizat că au fost lupte pe toate fronturile – Prefectură, ANAF, curtea de cotnuri – cu cei care au dat în judecată consilierii loclai care au votat majorarea salarială. Până la urmă lucrurile s-au rezolvat, la Primăria Ghimbav este un volum mare de muncă, oamenii au muncit o lună fără bani, dar şi-au încasat salariile cu diferenţele care trebuiau plătite în luna precedentă, a mai menţionat Fliundra.

 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.