Capcanele urbane de pe strada Ion Cantacuzino

Capcanele urbane de pe strada Ion Cantacuzino

În urmă cu câteva luni, consilierul local Lucian Pătraşcu (PSD) a făcut o interpelare în Consiliul Local prin care a solicitat reprezentanţilor Primăriei Braşov să găsească soluţii pentru ca pubelele cu gunoi de pe strada dr. Ion Cantacuzino (lângă şcoala 5) să nu mai fie ridicate la o oră de vârf când prin zonă trec sute de copii, părinţi şi studenţi.

Din cauza pubelelor scoase pe trotuar în fiecare zi de luni, elevii, studenţii şi părinţii îşi riscă viaţa, spune Pătraşcu. Aceștia sunt nevoiţi să meargă pe partea carosabilă pe unde circulă foarte multe maşini, mai ales dimineaţa.

„Văd că, din păcate, reprezentanţii administraţiei locale nu au luat nicio măsură. Oare trebuie să aşteptăm o tragedie pentru ca cineva să ia o decizie în folosul comunităţii? Oare este atât de greu să se discute cu reprezentanţii Comprest pentru că maşinile societăţii să ridice gunoiul menajer cu o oră mai devreme, sau mai târziu, de programul şcolar? Mi se pare lipsă de respect pentru cetăţenii oraşului Braşov, plătitori de taxe şi impozite. Dacă am vorbi de 2-3 persoane care trec rar prin zonă aş înţelege, dar vorbim de sute, în fiecare dimineaţă. Cred că este timpul să luaţi şi măsuri concrete, nu doar la nivel declarativ”, a readus în atenția opinei publice acest subiect consilerul local PSD.

Acesta a mai precizat că va repune pe tapet subiectul la următoarele şedinţe de Consiliu Local, până când se va rezolva.

Alte articole:   COD PORTOCALIU de vreme severă imediată, la Brașov!
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.