O nouă serie de reatribuire a locurilor de parcare rezidenţiale

O nouă serie de reatribuire a locurilor de parcare rezidenţiale

Începând de luni, Primăria Braşov a început cea de-a doua serie, din acest an, a procedurilor de reatribuire a locurilor de parcare rezidenţiale, fiind scoase locurile de parcare din cartierul Astra, zona cuprinsă între Calea Bucureşti şi calea ferată, respectiv zona Drumul Cernatului.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Braşov au participat 194 de persoane pentru care s-au atribuit 208 locuri de parcare. Tariful anual în aceste zone este de 132 sau 144 de lei/an, în funcție de stradă.

„Au fost două locuri pentru care s-a licitat, astfel pentru un loc pe str. Baba Novac s-a licitat până la suma de 350 de lei/an, iar pentru un loc pe str. Zizinului s-a licitat 200 de lei/an. Au fost și zone în care au existat mai multe locuri libere decât ofertanți, astfel că au fost persoane care aveau mai mult de o mașina și au putut închiria două locuri de parcare. O persoană a închiriat patru locuri de parcare pe str. Lunii”, a precizat Toarcea.

Săptămâna viitoare, în 25 septembrie, Primăria Braşov va organiza procedura de atribuire pentru locurile libere din zona cuprinsă între Calea Bucureşti şi strada Carpaţi, inclusiv Colonia Metrom.

Procedurile de atribuire se vor desfăşura în fiecare zi de luni, până în data de 6 noiembrie inclusiv.

După finalizarea procedurilor de atribuire a locurilor din parcările rezidenţiale, intenţia municipalităţii braşovene este ca cele rămase libere să devină publice, urmând ca pentru maşinile staţionate pe ele să se plătească tariful pe oră.

Alte articole:   Fotbal, Liga I: Câte persoane au voie pe stadion?
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.