Lovit de două maşini, pe aceeaşi trecere de pietoni

Lovit de două maşini, pe aceeaşi trecere de pietoni

Un bărbat de 76 de ani, care traversa regulamentar o stradă din Râşnov, a fost lovit de două autovehicule.
Mai întâi a fost lovit de o autoutilitară, care l-a doborât şi apoi a ajuns sub roţile unui autoturism care circula în acelaşi sens, pe altă bandă.

„La data de 14 septembrie, în jurul orelor 15.45, conducătorul unui ansamblu de autovehicule format dintr-o autoutilitară şi o semiremorcă, în vârstă de 33 ani, care circula pe DN 73 în localitatea Râşnov, nu a acordat prioritate de trecere unui pieton în vârstă de 76 ani care traversa strada prin loc marcat corespunzător, accidentându-l. În urma impactului, victima a fost proiectată la pământ, fiind acroşată de un alt autovehicul care circula pe aceeaşi direcţie de mers”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, subcomisarul Ionuţ Marin, citat de BunaZiuaBrasov.

Pietonul a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă Brașov pentru acordarea tratamentului medical de specialitate, unde a rămas internat.

Alte articole:   Preşedintele Academiei Române: „Scenariul educației exclusiv online va fi catastrofal, iar școala astfel făcută nu va avea niciun folos”

Ambii conducători auto au fost testaţi din punct de vedere al prezenţei alcoolului în aerul pur expirat, rezultatul fiind negativ. Ulterior, aceştia au fost conduşi la Spitalul Dr. C.T. Spârchez Zărneşti, unde li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, instrumentat sub coordonarea procurorului de caz, în vederea stabilirii circumstanţelor producerii evenimentului şi dispunerii măsurilor legale.

Foto: arhiva

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate