blog-logo

Modernizarea drumului spre Bran-Moieciu nu se va finaliza nici până la sfârşitul anului viitor!

Modernizarea drumului spre Bran-Moieciu nu se va finaliza nici până la sfârşitul anului viitor!

Modernizarea drumului spre zona turistică Bran-Moieciu, plin de gropi şi traversat de sute de turişti anual, se face cu paşi de melc. Constructorul nu are autorizaţii pentru întreg tronsonul, astfel că nici la finele anului viitor turiştii nu vor putea circula pe noul drum.

Drumul Naţional 73, care este unul de interes turistic, pentru că face legătura cu staţiunile montane Bran – Moieciu – Fundata, a intrat în şantier pe tronsonul din judeţul Braşov abia din data de 20 iunie 2017, prin proiectul de modernizare cu fonduri europene, deşi contractul a fost semnat încă din 2011 de către Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), precizează Mediafax.

Alte articole:   Raed Arafat: Valul 5 va fi „amestecat”. Noi restricții sunt luate în discuție de Guvern

Potrivit Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov, lucrările nu pot fi terminate nici până la sfârşitul anului 2018, deorece totul depinde de obţinerea acordurilor de mediu, drumul traversând câteva situri ”Natura 2000”. Acest lucru întârzie obţinerea autorizaţiilor de construire de către constructor.

Lucrarea face parte din proiectul de modernizare a DN73, care se întinde pe 104 kilometri, de la Piteşti – Câmpu Lung – Braşov.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

De top în Brașov