blog-logo

ITM Braşov a aplicat amenzi de 100.000 de lei pentru munca la negru

ITM Braşov a aplicat amenzi de 100.000 de lei pentru munca la negru

În urma controalelor ce au vizat depistarea muncii la negru, efectuate de inspectorii Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Braşov, în luna august, au fost identificate 10 persoane care munceau ilegal.

Astfel, inspectorii au aplicat amenzi în valoare de 100.000 de lei celor 9 patroni depistaţi cu muncitori fără forme legale de angajare.

În ceea ce priveşte respectarea prevederilor referitoare la completarea şi transmiterea REVISAL, au fost efectuate un număr de 147 de controale, în urma cărora au fost sancţionaţi un număr de 13 angajatori, cu amenzi în valoare de 10.000 lei şi 13 avertismente.

Pentru celelalte nereguli depistate de către inspectorii de muncă în domeniul relaţiilor de muncă, angajatorii au fost sancţionaţi cu amenzi în valoare de 15.000 lei.

Alte articole:   Brașoveanul Dragoș Tohănean, vicepreședinte la Autoritatea pentru Digitalizarea României

Tot în luna august, în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, inspectorii au efectuat un număr de 67 controale în urma cărora au fost sancţionaţi pentru neconformităţile constatate un număr de 25 de angajatori cu amenzi în valoare de 42.000 lei si 32 de avertismente.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.