Cei mai îndemânatici şoferi se întrec în weekend la Făgăraş

Cei mai îndemânatici şoferi se întrec în weekend la Făgăraş

International Autotest Challenge revine la Făgăraș, pentru a doua oară în acest an. Evenimentul va avea loc în perioada 9-10 septembrie și se va desfășura în zona dintre Catedrala Sfântul Ioan Botezătorul și Cetatea Făgărașului.

Gazda evenimentului, Primăria Municipiului Făgăraș, alături de “GT Auto Club Sportiv”, ACR și mulți voluntari făgărășeni, cu suflet  și pasiune, implicați în organizarea acestui eveniment, ne fac să credem că vom avea  un număr record de participanți și spectatori! Amatorii de adrenalină vor putea urmări zeci de mașini special preparate pentru competiții auto, executând manevre de mare precizie și finețe printre jaloane, într-un ritm nebun, totul contra cronometru! Aflându-ne la cea de-a cincea etapă, în dorința de a acumula cât mai multe puncte în campionat, piloții vor face tot posibilul să se claseze cât mai bine, orice punct fiind important în stabilirea Clasamentului General. Echilibrul, talentul și îndemânarea, vor face clasamentul la Făgăraș!“, spun organizatorii concursului, citați de fagarasultau.ro.

Sunt aşteptaţi să se înscrie atât piloţi experimentaţi, posesori de automobile de competiţie, cât şi şoferi amatori cu maşini de stradă, care vor să îşi pună la încercare reflexele şi abilitatea la volan.

Totodată, sunt bineveniţi tinerii peste 10 ani şi şoferiţele – care beneficiază de grupe de concurs speciale.

Alte articole:   VIDEO Primăria Braşov acordă facilităti fiscale de 10 milioane de lei societăţilor afectate de pandemie!

La finalul competiţiei, vor fi desemnaţi şi premiaţi, primii trei clasaţi, la următoarele grupe: Grupa Debutanţi (D) , Grupa Juniori (J), Grupa Avansaţi (A), Grupa Femina (F) şi Grupa Modificate (M).

Câștigătorii vor fi răsplătiți cu diplome, cupe și premii de la Metabond, Tegee International, vinuri spumante Angelli și service de roți gratuit de la AutoZone – Vianor, pentru toți piloții participanți în concurs.

Pentru înscrieri în concurs și alte informații legate de IAC, fiecare iubitor de automobilism are la dispoziție pagina de web www.gtautoclub.ro.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.