blog-logo

Clienţii unui taximetrist, soţ şi soţie, reţinuţi după ce au sărit la bătaie

Clienţii unui taximetrist, soţ şi soţie, reţinuţi după ce au sărit la bătaie

Duminică dimineaţă, în jurul orei 5.15, polițiștii din cadrul Secția 2 Poliție Braşov au fost sesizați că, în incinta benzinăriei de pe str. Șoseaua Cristianului nr. 8A, a avut loc o altercație între trei persoane.

„Echipa constituită s-a deplasat la fața locului unde  a identificat un bărbat de 43 ani și o femeie de 42 ani, soț și soție, care au ajuns la benzinărie într-un autoturism taxi, condus de un bărbat.  Între cei doi bărbați a intervenit o stare de tensiune ce a culminat cu lovirea conducătorului taxiului de către celălalt bărbat. În timpul conflictului, angajata benzinăriei a fost bruscată de soția agresorului iar mai multe bunuri din incinta stației au fost deteriorate”, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, Gabriela Dinu.

Alte articole:   26.09.2020 - 1552 de noi cazuri de infecție cu coronavirus. 53 la Brașov

Atât bărbatul cât și femeia au fost reținuți, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Brașov, împotriva lor fiind dispusă continuarea urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate