AS „Steagu Roșu” are emblemă nouă

AS „Steagu Roșu” are emblemă nouă

Cu trei zile înaintea debutului oficial pe teren propriu, formația de Liga a 4-a AS „SR” Brașov a făcut publică sigla clubului.

„Literele S şi R din siglă au fost special create pentru această emblemă, fiind inspirate de SR-ul de pe pieptul tricourilor din anii 1960. Design-ul este modern fără ca literele să îşi piardă aerul retro. De asemenea, emblema oraşului Braşov face corp comun, şi nu separat ca până de curând, cu cea a echipei. «SR» Braşov este echipa oraşului, nu a unei anumite persoane sau a unui anumit grup”, explică membrii Ligii Suporterilor Stegari.

„Galben-negrii” vor debuta pe Stadionul Tineretului, sâmbătă, de la ora 11, în cadrul etapei a doua din campionatul județean, contra formației Chimia Orașul Victoria.

Pentru această partidă, prețurile biletelor sunt următoarele: T2 (tribuna a II-a) – 5 lei, accesul pe poarta din strada Mihai Viteazul, T1A (tribuna I, acoperite) – 10 lei, accesul pe poarta mare din strada Stadionului, TVIP (tribuna oficială) – 30 lei, intrarea de la tribuna oficială din strada Stadionului.

Biletele la meci se comercializează doar în ziua meciului, acestea fiind valabile și pentru partida juniorilor, care începe la ora 9.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap