blog-logo

Holograf, Ellie White și Ioan Bocșa, o parte dintre vedetele de la Zilele Cristianului

Holograf, Ellie White și Ioan Bocșa, o parte dintre vedetele de la Zilele Cristianului

Pe 2 și 3 septembrie, Cristianul își sărbătorește zilele în cadrul unui eveniment complex, potrivit tuturor gusturilor. Concerte ale unor formați și artiști celebri precum Holograf, Mihail, Ellie White, soliști populari îndrăgiți ca Ioan Bocșa și Sebastian Stan, o paradă a motocicliștilor, produse tradiționale care-ți lasă gura apă, târg de meșteșuguri și ateliere creative pentru copii, loc de joacă special amenajat pentru cei mici, muzică de fanfară și multe alte surprize – sunt ingredientele pregătite de organizatori
Zilele Cristianului, Maialul și Drumul Pâinii sunt sărbătorile care se îmbină în mod armonios pentru a dărui publicului un program festiv de zile mari.
Deschiderea sărbătorii va avea loc sâmbătă, 2 septembrie, la ora 12.30, cu o parade a motocicliștilor de la Kronstadt Bikers, care sărbătoresc 10 ani de întâlniri, tot la Cristian și în același timp. De la ora 18.00, pe scenă vor urca Ioan Bocșa, Ellie White și Holograf. Duminică, programul artistic include Junii Cristianului și artiștii Sebastian Stan, Za Band, Ioana Ignat și Mihail începând cu ora 18.00, iar programul pregătit de organizatori va mai conține și alte suprize muzicale. Buna dispoziție va fi întreținută de comediantul Ioan Seleși.
Nu doar muzica bună și diversă se află în meniul de sărbătoare al Zilelor Cristianului. Vreme de două zile, în centrul localității vor fi amenajate un târg de meșteșuguri și un târg de produse tradiționale din carne, brânzeturi, miere, pâine sau dulcețuri de casă, de unde doritorii pot pleca acasă cu preparate de cea mai bună calitate. Tot aici, cei mici vor putea lua parte, de-a lungul celor două zile, la ateliere special concepute pentru ei, de unde vor putea învăța direct de la meșterii populari cum să picteze pe sticlă sau lemn, să încondeieze ouă, să sculpteze, să împletească pănuși, să tricoteze și confecționeze păpuși, să olărească sau să prelucreze piele. Tot pentru ei, în curtea Căminului Cultural, va fi amenajat un uriaș loc de joacă, cu tobogane, bungee-jumping, ateliere creative și jocuri. Agenția Metropolitană Brașov va aduce pentru cei mici evenimentul Legenedele Țării Bârsei. În cadrul acestuia sunt organizate trei tipuri de jocuri interactive. Scopul lor este descoperirea patrimoniului istoric și natural local, folosind și elemente din jocuri atestate în Europa medievală.
Evenimentul este organizat de Primăria Cristian și Consiliul Local, iar intrarea va fi liberă.

Alte articole:   29.11.2020 - 5.554 cazuri noi de infectare cu COVID 19 în ultimele 24 de ore, dintre care 364 la Brașov

 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.