Taximetrist ameninţat cu un cuțit şi lăsat fără bunuri

Taximetrist ameninţat cu un cuțit şi lăsat fără bunuri

Trei bărbaţi din Săcele au fost arestaţi după ce au ameninţat cu cuţitul un taximetrist şi i-au furat bunurile din autoturism.

Cei trei s-au urcat în taxi şi i-au cerut şoferului să îi plimbe prin oraş, ameninţându-l cu un cuţit. De frică, taximetristul i-a plimbat pe cei trei pe două străzi, iar când a prins prilejul, a oprit brusc maşina şi a fugit, abandonându-şi autovehiculul. Bărbatul a reuşit să scape nevătămat şi a sunat apoi imediat la poliţie povestind ce a păţit.

„În data de 18.08.2017, în jurul orelor 23:40, trei bărbaţi au urcat într-un taxi unde, sub ameninţarea unui briceag, i-au cerut taximetristului să-i plimbe pe raza mun. Săcele. După ce i-a plimbat pe două străzi, din cauza ameninţărilor cu acte de violenţă, taximetristul a abandondat autoturismul şi a fugit. Când a fost condus de un echipaj de poliţie la autoturismul abandonat, taximetristul a constatat că din interior lipsesc mai multe bunuri. Autorii au fost identificaţi de către poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Săcele. Faţă de aceştia a fost luată măsura reţinerii, ulterior instanţa a emis mandat de arestare preventivă faţă de autori pentru o perioada de 30 zile. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată”, a precizat reprezentanta poliţiştilor braşoveni, Gabriela Dinu.

Autorii au fost identificați de către polițiștii din cadrul Poliției municipiului Săcele la scurt timp de la incident şi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, ulterior fiind arestaţi preventiv pentru 30 de zile pentru tâlhărie.

Alte articole:   Primăria Brașov a câștigat procesul cu constructorul țepar de la Informatică
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate