Se caută şef la Inspectoratul Şcolar

Se caută şef la Inspectoratul Şcolar

Ministerul Educației Naționale a anunțat luni organizarea unei selecții pentru ocuparea a 14 funcții vacante de inspector școlar general din inspectoratele școlare județene Arad, Brăila, Buzău, Caraș-Severin, Călărași, Constanța, Ialomița, Ilfov, Mehedinți, Mureș, Olt, Sibiu, Tulcea, Vrancea și a unei funcții temporar vacante de inspector școlar general la ISJ Brașov.

Potrivit unui anunț publicat pe site-ul MEN, se va face selecție și pentru ocuparea a 12 funcții vacante de inspector școlar general adjunct din inspectoratele școlare județene Alba-1, Arad-1, Botoșani-1, Gorj-1, Giurgiu-1, Harghita-1, Mureș-1, Olt-2, Teleorman-1, Tulcea-1 și Vrancea-1 dar și pentru ocuparea a 2 funcții temporar vacante de inspector școlar general adjunct la ISJ Sălaj și Inspectoratul Școlar al Municipiului București.

„Funcțiile pot fi ocupate de cadre didactice care, conform prevederilor art. 260 alin. (1) din Legea educației naționale nr. 1/2011 cu modificările și completările ulterioare, îndeplinesc cumulativ următoarele condiții: sunt titulare în învățământ, au absolvit cu diplomă de licență studii universitare, au gradul didactic I sau titlul științific de doctor, sunt membre ale corpului național de experți în management educațional”, precizează MEN.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Legea RCA, dată în favoarea asiguratorilor, nu a păgubiţilor!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.