„Asasinul” se întoarce la locul faptei, la Arenele Dinamo

Arenele Dinamo Brașov vor găzdui și în acest an tradiționalul turneu de tenis de câmp din categoria futures, care face parte din Circuitul Pro ITF. Principalul favorit al competiției din 26 august-3 septembrie va fi lituanianul Laurynas Grigelis (26 ani). Acesta este câștigătorul ultimei ediții a Futures Selgros Cup, cea din 2016, când, deși a plecat din poziția de al 4-lea pretendent la întâietate, l-a învins în finală pe argentinianul Gabriel Alejandro Hidalgo, cu scorul de 7-6 (1), 6-2.

Evenimentul de la baza sportivă de pe strada Nicopole este organizat de Federația Română de Tenis (FRT) și de CS Dinamo Brașov, împreună cu autoritățile locale, sponsori și mai mulți parteneri. Valoarea totală a premiilor la Futures Selgros Cup 2017 este de 15.000 USD. Directorul turneului este Dumitru Hărădău.

Laurynas Grigelis (foto) s-a născut pe 14 august 1991, la Klaipeda, al treilea oraș ca marime al Lituaniei și singurul port la Marea Baltică. La doar 6 ani s-a apucat de tenis. Este un jucător de brațul drept (la lovitura de backhand folosește ambele brațe), căruia îi priește suprafața de joc rapidă (hard) și care în prezent este pregătit de italianul Fabio Gorietti. (Foto: 15min.lt)

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.