blog-logo

A început Liga a 4-a de fotbal în județul Brașov

A început Liga a 4-a de fotbal în județul Brașov

Liga a 4-a de fotbal a județului Brașov a pornit la drum la sfârșitul acestei săptămâni, odată cu desfășurarea etapei inaugurale. Etapă în care s-au marcat destule goluri, scorul rundei înregistrându-se la Săcele, unde băieții pregătiți de Mihai Stere le-au dat 11 „boabe” oaspeților de la Hurez (Beclean – Făgăraș), adică atât câți jucători numără o echipă de fotbal. Firesc, Precizia este și primul lider al sezonului 2017-2018 din eșalonul județean.

Pentru mulți, rezultatul de la Tărlungeni este unul surprinzător, în contextul mișcărilor de trupe din această vară în fotbalul brașovean. Dar mai e mult până departe, campionatul e lung și multe se pot întâmpla, vorba clișeului „în fotbal mingea e rotundă”.

Oricum, acolo, în plutonul fruntaș va fi concurență, nu glumă, pentru că oficial sau nu, multe formații se uită cu jind la locul 1. Se anunță un sezon interesant, cu de toate pentru toți.

Precizia Săcele – Voinţa Hurez 11-0;
Aripile Braşov – AS SR Braşov 0-10;
Chimia Oraşul Victoria – Prietenii Rupea 5-0;
Olimpic Zărneşti – Avîntul Dumbrăviţa 10-0;
Inter Tărlungeni – ACS Steagu Roșu Brașov 2-1;
Inter Cristian – Colţea Braşov 1-1;
ACSM Codlea – Carpaţi Berivoi 3-0;
Olimpic Voila – Cetatea Homorod 3-0.

În etapa viitoare (a 2-a), programată sâmbătă, 26 august, se anunță câteva partide interesante: AS SR Braşov – Chimia Orașul Victoria, ACS Steagu Roșu Brașov – Inter Cristian, Colțea Brașov – CSM Codlea.

Distribuie dacă îți place!
  1. Echipă din Hurez este formata in mare parte din juniori, umilinta este parte a succesului în fotbal!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.