blog-logo

Două zile de distracție și voie bună la Cincu

Două zile de distracție și voie bună la Cincu

În acest weekend (19-20 august) se desfăşoară cea de-a cincea ediţie a „Zilelor Cincului”, la care sunt invitaţi fiii satului, dar şi alţi oaspeţi din toată Ţara Făgăraşului.

Autorităţile locale au pregătit spectacole de muzică populară şi uşoară, cu interpreţi locali, dar şi consacraţi la nivel naţional, sfinţirea bisericii din sat, iar la final un foc de artificii.

Vor urca pe scenă Ansamblul de dansuri de la Rupea, Ansamblul de la Şinca Nouă, Corul de Muzică Armonia din Constanţa, Diana Gribincea, Daniel Rosalim de la Junii Sibiului, dar şi interpreta de muzică dance JO.

Pe lângă muzică și voie bună, cei prezenți la eveniment vor putea gusta din tradiționalele produse făcute de localnicii din Cincu, la târgul amenajat în cadrul sărbătorii.

Alte articole:   SONDAJ: PSD se menține la 40%, PNL scade la 17%, USR la 11%, iar AUR crește la 15%

Programul evenimentului:

Sâmbătă de la ora 16.00, pe scena amplasată în centrul satului vor urca Mioara Marinca, Grupul „Prietenia“, coordonat de Eugen Herchi, Mihai Teacă, Ansamblul din Rupea și Mariana Șandru.

De la ora 19.00 este programat un spectacol de muzică ușoară cu trupa TODAY, iar de la ora 19.45, Diana Gribincea Popa va încânta publicul prezent cu melodii populare, iar de la 20.15, Daniel Rosalim de la Junii Sibiului va face spectacol.

Duminică, 20 august, programul la scena din centrul satului va debuta la ora 16.00, cu un spectacol de muzică populară susținut de interpreta Georgiana Pătrînjel.

De la ora 16.30, cei prezenți vor putea asista la un spectacol de muzică ușoară cu Orchestra Cincu și Formația Sirinx, iar de la ora 17.00 sunt programați să urce pe scenă Grupul Armonia, Ștefan Ramba, Ansamblul de dansuri Șinca Nouă și Viorica Cerbu.

Alte articole:   Cod galben de ninsori și vânt în județul Brașov, până miercuri seara

Apoi, de la ora 20.00, Cristinel Terbea va susține un spectacol de muzică ușoară, iar de la ora 20.15 Anca Parlea Band și Claudia Marin vor urca pe scena festivalului.

Seara se încheie cu un concert susținut de JO, de la ora 21.00.

La ora 22.00 este programat un foc de artificii pentru a marca așa cum se cuvine încheierea sărbătorii din Cincu.

Foto: ziare.com

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate