blog-logo

Handbal: Corona a terminat pe locul doi turneul de la Bistriţa. Laura Chiper, cea mai bună  jucătoare

Handbal: Corona a terminat pe locul doi turneul de la Bistriţa. Laura Chiper, cea mai bună  jucătoare

Echipa de hnadbal Corona Braşov a terminat pe locul doi turneul de la Bistrita, dupa ce a pierdut finala, in fata gazdelor de la CSM cu scorul de 30-27 (14-14). Pentru Corona au marcat: Neagu 8, Chiper 6, Popa 5, Buceschi 3, Hotea 2, Tatar 2, Cretu 1.

Extrema Coronei, Laura Chiper (foto) a fost desemnata cea mai buna jucatoare a turneului.  Clasamentul final a fost urmatorul: 1. CSM Bistrita, 2. Corona Brasov, 3. Universitatea Cluj, 4. Minaur Baia Mare, 5. CSM Roman, 6. CSM Slatina.
Imediat după meci, antrenorul Coronei, Ciostica Buceschi a declarat: „A fost un meci foarte greu, tensionat, fetele s-au comportat bine și cel mai important lucru este ca sunt sănătoase. Nu am pus accent pe scor, au jucat toate fetele pe mai multe posturi, unele noi pentru ele”.

Alte articole:   Lidl va reduce oferta de carne din magazine și ne vrea vegetarieni

În turneul de la Bistrita, Corona Braşov a câştigat primul meci cu CSM Slatina cu scorul de 39-24 (21-10). Pentru Corona au marcat: Hotea 9, Buceschi 5, Chiper 5, Neagu 5, Cretu 4, Tatar 4, Popa 4, Bloj 3. Sîmbătă, în al doilea joc de pregătire, Corona a învins Minaur Baia Mare, cu scorul de 39-29 (20-13). Pentru Corona au marcat: Buceschi 7, Chiper 6, Hotea 6, Ciuciulete 4, Popa 4, Bloj 4, Tomescu 3, Neagu 2, Tatar 2, Cretu 1.

După acest turneu, în perioada 21-22 august, Corona va juca la Braşov cu CSM Bistriţa, Unirea Slobozia şi Minaur Baia Mare, urmînd ca în perioada 25-26 august să participe la un turneu la Cisnădie, alături de gazdele de la Măgura, Dunărea Brăila şi CSM Roman.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.