Maor Zinger, amuzat şi surprins că presa l-a expulzat din ţară

Maor Zinger, amuzat şi surprins că presa l-a expulzat din ţară

În presa locală a apărut un articol potrivit căruia omul de afaceri Maor Zinger a fost expulzat din România, pentru că i-ar fi expirat termenul deşedere în România.

La baza articolului stă un comunicat de presă al Poliţiei: „Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări al judeţului Braşov au efectuat o acţiune în pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale a străinilor pe raza de competenţă. Astfel, pe timpul desfăşurării acţiunii a fost depistat cu şedere ilegală, un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din Israel. Străinul a intrat legal pe teritoriul României, cu paşaport, în baza acordului de desfiinţare a regimului de viză, care îi permite o şedere pe teritoriul ţării de 90 de zile în decursul oricărei perioade de 180 de zile precedente fiecărei zile de şedere, însă la sfârşitul perioadei de şedere nu a părăsit teritoriul ţării noastre. Ca urmare a celor constatate, poliţiştii au emis pe numele său o decizie de returnare prin care este obligat să părăsească România în termen de 15 zile. Totodată, acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 800 lei, fiind-i aplicată şi interdicţia de a mai intra în ţara noastră pentru o perioadă de 3 luni“,  se arată într-un comunicat de presă al poliţiştilor de la compartimentul inigrări”.

Contactat de newsbv.ro, Zinger ne-a declarat: „La început m-am amuzat, când m-a sunat un prieten să mă întrebe ce s-a întâmplat. Apoi am citit şi m-a umflat râsul: în comunicatul Poliţiei nu apare numele, iar acolo se face referire la un cetăţean de 55 de ani, iar eu am 44. Mai mult, într-una dintre ştiri apare vârsta de 55 de ani, iar apoi se spune că este vorba de anul naşterii 1973. Greu cu aritmetica. Pe de altă parte, eu sunt cetăţean român. Aşa că nu prea văd cum aş putea fi expulzat. Problema este că mulţi dintre colaboratorii cu care lucrez, reprezentanţii băncilor, au început să sune şi să mă întrebe care este situaţia. Am solicitat casei de avocatură care mă reprezinte să îmi prezinte un punct de vedere pentru a vedea ce măsuri trebuie să iau pentru că nu este firesc ce s-a întâmplat”.

Alte articole:   Schimb dur de replici între Raed Arafat și Florin Orțan privind persoanele asimptomatice infectate cu COVID-19
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...
  1. ” Bine” că scriu timpenii despre Zinger,dar că mereu a ajutat copii bolnavi grav și familii sărace,a făcut donații ptr ONG,asta nu scriu!??

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.