blog-logo

PNL vs PNL. Adrian Veștea, executat pe motive de bani publici de „colegul” Andi Kadas

PNL vs PNL. Adrian Veștea, executat pe motive de bani publici de „colegul” Andi Kadas

Adrian Veștea, președinte în funcție la Consiliul Județean Brașov, este „executat” în mod constant de către postul local TV BrașovTV, care emite sub sigla MIX2TV.

Ba că este vorba de modul cum sunt sau nu cheltuiți banii pentru spitale, ba pentru ce se întâmplă la Direcția pentru Protecția Copilului, ca organigramă, că fonduri… Ce să înţelegem, că dl. preşedinte Veştea e incompetent şi nu ştie să urmărească ce se întâmplă şi cum se cheltuiesc banii pe care îi alocă instituţiilor din subordine?

De ce? Încurcate sunt căile Domnului, indiferent că se cheamă Kadas sau Veștea. Kadas a mai încercat să îi forțeze mâna lui Veștea să renunțe la șefia partidului, printr-o demisie dintr-o funcție pe care nu prea o deținea. La acea vreme, miza era era postul de președinte al filialei PNL. Kadas a pierdut o bătălie atunci, s-a umplut de penibil, dar a continuat lupta.

A urmat trădarea PNL de la Săcele, unde oamenii lui Kadas puși în CL, au votat cot la cot cu PSD-iștii, împotriva protocolului încheiat la nivel județean cu UDMR. Veștea a promis, de față cu cel care avea să fie viitorul șef al liberalilor, Ludovuc Orban, analize… Se dovedește că lui Veștea îi place masochismul politic și să fie „ținta piept nr.3”, cum era în armata, în care Kadas trage rafala după rafala. După atâtea analize, la Săcele a fost numită în conducerea organizaţiei o angajată de la postul TV a lui Kadas.

Alte articole:   Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ISO MEDIU convoacă Adunarea Generală a Asociației

Ultimele dezvăluiri „în exclusivitate” ale postului lui Kadas vin iarăși pe tema a ceea ce se întâmplă la Direcția pentru Protecția Copilului, instituție patronată de Consiliul Județean, unde Kadas i-a vrut gâtul PSD-istului care e director, Gheorghe Durnă.

CITIȚI ȘI Vrăjeală liberală pentru modificarea organigramei la Protecţia Copilului

„Prietenii” spun că totul e întâmplător, iar Kadas nu ar avea interese în zonă, pe niciun fel de lucrări finanțate de la bugetul public, așa cum a avut Matei Gavril, tot PNL, dar pe vremea când era alt PNL, cu Căncescu în frunte la CJ.

Căncescu este pentru Kadas acum „un nene rău”, dar pe vremea când încasa bani de la el lucrurile stăteau cu totul altfel: Necunoscute sunt gardurile Aeroportului de la Ghimbav

Alte articole:   Brașovul, pe locul al VIII-lea în topul național al câştigului salarial mediu

Așa că s-a găsit un om de bine, mare om, mare caracter, spun cei de la DNA și cei din Justiție, Ionel Spătaru, președinte la ASUM – Asociatia pentru Siguranta Urbana si Mediere.  

Conform site-ului oficial al Asociației, se pare că singura țintă a ASUM pentru „siguranță urbană și mediere” este pesedistul Gheorghe Durnă. Cel puțin așa reiese din postări…

Nimic despre siguranța urbană în materie de ce probleme sunt cu trecerile de pietoni, ca să dăm un singur exemplu. Cât despre mediere, greu de spus, darmite să mai și speculăm ce se mai mediază și între cine…

Ultimele informaţii oficiale pe această temă le-a dat DNA, despre preşedintele ASUM, acum în funcţie, conform emisiunii Braşov TV unde apare Ionel Spătaru: Potrivit rechizitoriului procurorilor, in perioada iulie – octombrie 2011, Ionel Spataru, in calitate de sef al Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Brasov, a pretins de la administratorul unei societati comerciale 300.000 de lei, din care a primit, prin intermediul altor persoane, in mai multe transe, suma totala de 70.000 de euro.

Alte articole:   Când va avea loc cea de-a VI-a tranșă a voucherelor sociale?

„Banii au fost pretinsi si primiti pentru ca, in exercitarea atributiilor sale de serviciu, sa revoce o decizie prin care a fost inchisa activitatea unui agent economic pe o perioada de cinci luni”, notau procurorii DNA in documentul citat.

Adică, vine domnu’ la TV-ul lui Kadas şi face pe justiţiarul şi ne explică cum stă treaba cu banii publici de la Protecţia Copilului. Experientia docet…. Urmează să vină şi somitatea Ioan Adam să povestească cum stă treaba cu retrocedările sau interlopul Marius Ilie, să explice de ce bătaia e ruptă din Rai.

Distribuie dacă îți place!
 1. pnl ul Brasov de acuma e vai mama lui cu Vestea la conducere,pana si coruptul si hotul de Cancescu era mai bun,se stia ceva,se respectau,macar pentru onoare,ceva din valorile liberale, acuma e haos si asa zisa justitie si autoritate Vestea is varza.
  El nu vede programul si corectitudinea decat pentru angajatii de rand si fara pile, pentru pretini si amici e cel mai bun si deschis

  Reply
 2. […] că nu am luat, profilactic, praf de limbrici, şi am scris – tupeu maxim – PNL vs PNL. Adrian Veștea, executat pe motive de bani publici de „colegul” Andi Kadas, am avut parte si de reacţii- că doar de-aia m-o mâncat în […]

  Reply
 3. Domnule Sebastian Dan, l-ati suparat pe Liviu Tudose, soferul si aghiotantul lui Kadas. Ce tragedie! Acum o sa sofeze tulburat, o sa isi zdruncine stapanul!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate