blog-logo

Fetiţa de 5 ani, rănită grav după ce a căzut din autoturismul aflat în mers

Fetiţa de 5 ani, rănită grav după ce a căzut din autoturismul aflat în mers

O fetiţă de 5 ani a ajuns la spital în urma unui incident grav ce a avut loc miercuri după amiază, în jurul orei 18.30, pe str. Laterală, din municipiul Codlea.

Aflată pe bancheta din spate a maşinii, condusă de mama sa, aceasta a căzut din autoturismul aflat în mers.

„În jurul orelor 18.30, o femeie de 44 ani, a condus un autoturism pe str. Laterală, din municipiul Codlea, dinspre str. Lungă spre str. Hălchiului, iar în dreptul imobilului cu nr. 110, o minoră de 5 ani, pasageră pe bancheta din spate a autoturismului, care nu era transportată în scaun special, a căzut din autoturismul aflat în mers. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a minorei, care a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov, în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde a și rămas internată”, a precizat purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Judeţene Braşov, Gabriela Dinu.

În cauză a fost constituit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, instrumentat sub coordonarea unităţii de parchet competente, în care poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Codlea continuă verificările în vederea stabilirii întregii stări de fapt.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Educație Juridică Brașov - Lege nouă: evazioniștii scapă de închisoare

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate