Un program atractiv la Musica Barcensis în acest weekend

Un program atractiv la Musica Barcensis în acest weekend

Al patrulea weekend al Festivalului Musica Barcensis ne oferă, sâmbătă la Ghimbav,  un recital cameral susținut de un ansamblu din București și un concert inedit  de vioară și orgă,  duminică la Bartolomeu.

Sâmbătă, 22 iulie, de la ora 18:00, Biserica Evanghelică din Ghimbav (foto) va găzdui concertul a trei tinere și talenate artiste din București reunite sub numele de The Chamber Music Project. Raluca Stratulat la vioară, Andreea Țimiraș la viloncel și Eliza Puchianu la pian au pregătit un program ce oferă o incursiune interesantă în  lumea muzicii moderne cu accente postromantice, cu piese de G. Enescu, D. Lipatti, M. Ravel, C. Debussy, B. Bartok, ș.a..

Duminică, 23 iulie, de la ora 19:00, vom asista în Biserica Evanghelică din Bartolomeu la un concert meditativ propus de Elena și Paul Cristian. Un duo de vioară și orgă, al cărui lirism este predestinat să umple spațiul sacru al bisericii  prin interpretarea unor piese de G.Ph. Telemann,  T.A. Vitali, J.Agrell, S. Rachmaninov ș.a.

Intrarea la ambele concerte este liberă.

Programul detaliat al concertelor si informații despre artiști și ansamblurile participante în ediția din acest an sunt afișate pe site-ul Fundației Forum ARTE la adresa: http://www.forumarte.ro/musica-barcensis/

Festivalul Musica Barcensis 2017 este un proiect cofinanțat de Consiliul Județean Brașov.

Organizatori: Fundația pentru Cultură și Patrimoniu Forum ARTE în parteneriat cu Biserica Evanghelică C.A. România – Parohia Brașov și Bisericile Evanghelice din Bartolomeu, Codlea, Cristian, Ghimbav, Hărman, Hălchiu,  Prejmer, Râșnov, Sânpetru,Vulcan și Sf. Martin.

Alte articole:   ÎN DIRECT Ministrul Sănătății, la Brașov. Întâlnire cu diectorii spitalelor
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.