Pregătiri la MTS pentru Euro 2020

Pregătiri la MTS pentru Euro 2020

Ministerul Tineretului și Sportului a organizat marţi, 18 iulie, la sediul Guvernului, o primă întâlnire a Comitetului interministerial de coordonare pentru organizarea și susținerea candidaturii României și pentru organizarea Turneului final al Campionatului European de Fotbal 2020.

Participanții au reiterat importanțabunei colaborări în cadrulComitetului interministerial în vederea organizării Campionatului European de Fotbal Euro 2020 la Bucureștiși a respectării angajamentelor pe care România și le-a asumat în fața UEFA.

În cadrul acestei prime întâlniri au fost discutate aspecte cu privire la modul de lucru al celor două structuri (Comitetul de coordonareși Grupul operativ de lucru):constituirea în interiorul instituțiilor de secretariate sau unități cu atribuții distincte pentru organizarea Euro 2020, nevoia stabilirii unor planuri de acțiune pentru sarcinile ce revin fiecărei instituții, elaborarea procedurilor de comunicare inter-instituționale, astfel încât fiecare participant  să cunoască la orice moment progresul înregistrat sau eventualele blocaje.

„Trebuie să ne respectăm angajamentele asumate față de UEFA și sa rezolvăm punctual fiecare aspect sesizat de actorii implicați în organizare. Vom avea un plan de acțiune bine definit, cu termene clar stabilite. Există o bună comunicare între toți membrii comitetului interministerial, iar Grupul de lucru deja stabilește detaliile legate de implicarea fiecărei instituții. Este în joc imaginea României și nu ne putem permite să greșim. Avem un singur obiectiv – organizarea în cele mai bune condiții a Turneului Final Euro 2020!” a declarat ministrul tineretului și sportului Marius Dunca.

Comitetul are ca obiectiv asigurarea condițiilor necesare pentru pregătirea și desfășurarea efectivă la București a celor patru meciuri din cadrul Turneului final al Campionatului European de Fotbal 2020.

Alte articole:   Tânăr prins drogat la volan
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate