blog-logo

Uite strada, nu e strada spre cimitir

Uite strada, nu e strada spre cimitir

Promisiunile electorale pentru locuitorii din zona Astra, în speţă pentru cei din zona Micşunica, nu mai contenesc de-a lungul anilor. Ultimele vizau construirea unui pod, hobanat sau nu, dar pod să fie, ca să ajungă lumea la cele două cimitire amenajate peste calea ferată.

Evident, după ce s-au făcut anumite proiecte, lucrurile s-au împotmolit, pentru că unii dintre locuitorii din zonă nu au fost de acord cu proiectul şi traseul propus de Primărie. Iar cum pâinea şi cuţitul sunt în mâna edililor, aceştia au rămas fermi pe poziţie, iar braşovenii din cartier vor, nu vor, ori beau agheasma sfinţită de Primărie, ori li se usucă gâtlejul…

Alte articole:   Școlile din Ucea revin la scenariul verde

Dar, cum spun cei de la Digi24 Braşov, mai există şi minuni. Nu se ştie cine, nu se ştie cum, nu se ştie când, dar a apărut asfalt pe o potecă care duce spre cimitire. Şi, la fel de rapid, a şi dispărut. Edilii pretind nu au habar cine a făcut lucrarea. Şi oamenii sunt bulversaţi şi nu înţeleg de ce s-a jucat cineva cu asfaltarea potecii.

Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, a declarat pentru Digi24: „Acolo nu există nicio alee! Că a turnat cineva nişte asfalt, pe care după aceea l-a şi luat de acolo este o situaţie absurdă”.

La fel de absurdă cum este şi construirea pe Coasta Vacii, în zona Belvedere, spre Poiana Braşov, a unui cartier întreg, sub nasul celor de la Primărie, care au luat măsuri doar după ce lumea a început să protesteze şi a ieşit un scandal monstru în presă…

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.