blog-logo

Centrul Multicultural și Educațional Săcele își deschide porțile

Centrul Multicultural și Educațional Săcele își deschide porțile

Recent, Centrul Multicultural din Săcele, a obţinut ultima autorizație din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov, astfel încât, aici se pot începe activităţile.

Deşi lucrările de amenajare au fost terminate anul trecut, centrul nu a putut fi deschis din cauza schimbării legislaţiei privind protecţia împotriva incendiilor.

După ce a fost schimbată legislaţia, ISU a solicitat realizarea unui tanc de apă cu o capacitate de 30.000 de litri, pentru a se putea interveni şi în situaţiile în care nu ar exista rezerve de apă.

În perioada imediat următoare Centrul Multicultural și Educațional din Municipiul Săcele își va deschide porțile atât pentru activități culturale, educaționale, cât și pentru spectacole.

„În urmă cu câteva zile s-a obţinut autorizaţia de securitate la incendiu emisă de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov. În perioada următoare se va desfăşura o activitate constantă în cadrul Centrului Multicultural şi Educaţional din Municipiul Săcele”, a declarat primarului municipiului Săcele, Virgil Popa.

În Centru Multicultural îşi vor putea desfăşura activitatea persoane sau ONG-uri care organizează cursuri, ateliere sau concursuri în diferite discipline din domenii precum sportul, artă, educatia şi nu numai. Sala de spectacole are 314 locuri şi poate găzdui concerte, teatru, recitaluri, dar şi alte tipuri de manifestări culturale.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Masa caldă pentru elevi la Brașov. De la demagogia politică la aplicarea unei asemenea măsuri

Leave a Reply

Your email address will not be published.