blog-logo

Conferință cu dezbatere publică privind transportul electric din Braşov

Conferință cu dezbatere publică privind transportul electric din Braşov

Asociaţia Visum pentru Educaţie şi Cultură, organizează conferința cu dezbatere publică „Transportul Electric din Brașov – Trecut, Prezent și Viitor”., în cadrul căreia vor fi  prezentări și dezbateri despre beneficiile operaționale, tehnice și ecologice ale acestui tip de transport.

Astfel, braşovenii vor avea ocazia, vineri, 19 Iulie 2017, de la ora 17:00, la Centrul Cultural Reduta, să se afle mai multe informaţii, dar şi să îşi spună părerea despre sistemul de troleibuze oraş.

La eveniment vor participa persoane cu preocupări în domeniul transportului electric, cu experienţă în domeniul transportului public. Existenţa sistemului de troleibuze este în pericol în zilele noastre.

Alte articole:   Județele Sibiu și Mureș peste Brașov la capitolul câștiguri salariale

Evenimentul doreşte să contureze o viziune corectă asupra acestui tip de transport şi să fie un apel important către administraţia locală şi către factorii de decizie în vederea păstrării, rentabilizării şi dezvoltării transportului cu troleibuze la Braşov.

Reprezentanţii asociaţiei au anunţat că pe lista invitaţilor se regăsesc experţi din Olanda şi România.

Pentru detalii puteți accesa acest http://visumbrasov.org/troleibuzul-in-pericol-la-brasov/. Confirmarea participării se poate face până la data de 18 iulie 2017.

Distribuie dacă îți place!
  1. Da, vreau troleibuze pentru ca NU scot deloc gaze de esapament. Chiar daca merg ceva mai incet decat autobuzele, prefer sa respir un aer cat mai curat.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.