blog-logo

Trei minori au fost accidentați în week-end, în Brașov

Trei minori au fost accidentați în week-end, în Brașov

Vineri seară, la ora 20.12, o șoferiță în vârstă de 25 ani, aflată la volanul unui autoturism pe str. Apollo din municipiul Brașov, a accidentat un minor în vârstă de 11 ani, angajat în traversarea regulamentară a trecerii pentru pietoni.

În urma accidentului, copilul a fost accidentat ușor, dar șoferiței i s-a întocmit dosar penal. Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului și dispunerii măsurilor legale.

Nesupravegheați, copii accidentați când treceau prin loc nepermis

Sâmbătă, în jurul orelor 19.00, un conducător auto în vârstă de 69 ani, aflat la volanul unui autoturism pe str. Oțelului din municipiul Brașov, a surprins și accidentat un minor în vârstă de 6 ani, angajat în traversarea străzii prin loc nemarcat și nesemnalizat.

Alte articole:   Persoanele fizice vor putea plăti datoriile la stat în rate

Tot sâmbătă, în jurul orei 18.40, un şofer în vârstă de 32 ani, aflat la volanul unui autoturism pe str. Drumul Cernatului, a surprins și accidentat un minor în vârstă de 11 ani, angajat în traversarea străzii prin loc nemarcat și nesemnalizat.

Ambii copii au fost duși la Spitalul de Pediatrie Brașov, în vederea acordării îngrijirilor medicale.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentelor, instrumentate sub coordonarea unității de parchet competente.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.