Şofer aflat sub influenţa drogurilor, prins la volan de poliţiştii braşoveni

Şofer aflat sub influenţa drogurilor, prins la volan de poliţiştii braşoveni

Un tânăr de 20 de ani s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unei maşini sub influenţa substanţelor psihotrope.

Vineri seara, bărbatul a fost oprit pe strada Crinului din Braşov de un echipaj de poliţie, iar la testarea din punct de vedere al prezenţei alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost negativ.

Totuşi, pentru că avea un comportament bizar, poliţiştii au insistat ca şoferul să fie condus la Spitalul Judeţean Braşov, unde i-au fost recoltate probe de sânge şi urină, la proba rapidă rezultând că a consumat cannabis.

De asemenea, în acest weekend, poliţiştii braşoveni au depistat în trafic şi cinci şoferi beţi criţă. Toţi s-au ales cu dosare penale şi permisul de conducere suspendat.

Alte articole:   România a solicitat Uniunii Europene 10 milioane de doze de vaccin anti Covid-19

Un alt şofer, a fost oprit la miezul nopţii pe strada 13 Decembrie din Braşov, acesta fiind aprope de comă alcoolică, cu o alcoolemie de 1,37 mg/l alcool. Tot beat criţă a mai fost depistat un şofer de 57 de ani care conducea, sîmbătă, în jurul orelor 9.00, pe DJ 106 B, în comuna Holbav, cu o alcoolemie de 1,40 mg/l alcool.

Alţi trei şoferi cu alcolemii între 0,54 şi 0,79 mg/l alcool au fost depistaţi în trafic pe strada Lungă din Braşov, pe strada Mare din Zărneşi şi pe strada Alexandru Ioan Cuza din staţiunea Bran.

Foto: arhiva

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate