blog-logo

Unicul reality show fashion filmat pe o navă de croazieră pornește de la Brașov

Unicul reality show fashion filmat pe o navă de croazieră pornește de la Brașov

O brașoveancă aduce în România, din Italia, cel mai inedit reality show de fashion filmat într-o mare măsură pe una dintre cele mai mari nave de crozieră din lume, cu 3.000 de persoane la bord. Casting-ul ajunge în această săptămână și la poalele Tâmpei.

Aura Anghel este președinte și fondator Luxury Academy, singura academie de fashion și design din România care își are sediul la Brașov. Aura Anghel este singura româncă și una dintre puținele concurente accepatate în reality show-ul fashion varianta italiana din 2000 de candidați și care a ajuns până în finala televizata a concursului. Talentul extraordinar și abilitățile evidente în ceea ce privește consultanța de imagine au propulsat-o pe aceasta ulterior în postura de membru al stuff-ului de organizare al reality show-ului Boat Academy. De aici și până la ideea de a aduce show-ul în România a fost doar un pas.

În prezent, Aura Anghel face “naveta” între România și Italia fiind unul dintre cei mai apreciați consultanți de imagine din Peninsulă. De-a lungul carierei a lucrat atât în culisele celor mai importante show-uri de televiziune sau modă ori pe platourile de filmare din Italia, dar și ale festivalurilor importante precum Sanremo sau Cannes.

Alte articole:   ISU Brașov: Inundații la Rotbav și Homorod, în urma ploilor torențiale 

Nici vedetele international nu prea mai au secrete pentru Aura Anghel, printre colaboratorii sai numarându-se deseori cele mai importante vedete dintre care amintim: Nicole Kidman, Michael Bolton pe care a reușit să îl aducă în concert la Brașov, Laura Pausini, Eros Ramazzotti etc.

Cel mai nou reality show din România va crea prima generație oficială de consultanți de imagine. De la amatori până la profesioniști în design vestimentar, make-up, hairstyling, croitorie, fotografie de modă, arte plastice etc., cu toții sunt invitați la casting-urile din țară. În prezent, reality show-ul este filmat în regim de freelancer de către echipa de profesionisti Luxury Academy.

Alte articole:   Tânăr drogat la volan, în Râșnov

De aproximativ 2 luni de zile, în fiecare weekend caravana Luxury Academy a plecat prin toată România în căutarea celor mai talentați români în ceea ce privește moda.

Sute de persoane din Craiova, Cluj, Ploiești, Iași, Constanța, București au venit la prima etapă a casting-ului care este una a cunoașterii posibililor viitori concurenți. Cei selectați au șansa să se îmbrace în croaziera vieții lor pe una dintre cele mai mari nave de croazieră din lumea, într-o incursiune de 7 zile pe Marea Mediterană, pentru a trai una dintre cele mai inedite experiențe atât profesională, cât și de relaxare.

Acolo surprizele se vor tine lanț de la viztarii unor tari care mai de care mai exotice până la UNICA ocazie să colaboreze cu cei mai cunoscuți specialiști în consultanța de imagine din Italia, docenți ai Fashion System-ului care au lucrat în backstage-urile celor mai mari show-uri de modă din lume, dar și cu absolut toate numele importante de la Hollywood și nu numai. Aceștia vor fi mentorii, îndrumătorii și la finalul experienței prietenii concurenților urcați pe nava care va străbate Mediterana.

Alte articole:   WhatsApp lansează noi funcții de confidențialitate: Poți decide cine vede că ești online și cine nu   

Reality show-ul se va încheia cu Marele Premiu care va consta în crearea de la zero a primului concept store pentru marele câștigător în orașul în care activează.

Acum brașovenii au șansa lor! Casting-ul ajunge la polale Tâmpei în această săptămână. Daca ești doar pasionat de modă sau dacă ești specialist în fashion design, make-up, hairstyling, croitorie etc., trebuie să fii prezent la casting-ul pentru cel mai nou reality show fashion din România. Echipa Luxury Academy va asteaptă joi, 6 Iulie, la Hotel Armatti, Str. Lunga nr. 5, Brașov între orele 16.00 și 21.00 să vă cunoașteți și poate să vă îmbarcați chiar de sub Tâmpa în croaziera vieții voastre!

 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.