blog-logo

S-au finalizat lucrările la DC 29, la Roadeș

S-au finalizat lucrările la DC 29, la Roadeș
Firma care a a câștigat licitația pentru reabilitarea Drumului Comunal 29, din Roadeș, comuna Bunești, a finalizat lucrările.
Recepția a fost făcută luni, 3 iulie, în prezența vicepreședintelui Consiliului Judeţean Adrian Gabor, a consilierului judeţean Mihai Donţu şi a primarului şi viceprimarului comunei, Mircea Pălăşan, respectiv Dan Gheorghe Spătaru.

Lungimea totală a drumului este de 2.392 de metri, dintre care intravilan -432,20 de metri şi extravilan 1.960.00 m.

Valoarea lucrărilor contractate este de 3.136.418,46 lei fara TVA (3.745.936,37 lei cu TVA), finantarea fiind asigurată de la bugetul de stat prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală –  2.607.624 lei, inclusiv TVA. 

„Suntem foarte mulțumiți de calitatea lucrărilor realizate de firma constructoare. Drumul a fost reabilitat cu respectarea tuturor cerințelor de calitate și a standardelor actuale în materie de infrastructură rutieră. Acostamentul, podețele și rigolele au fost refăcute, în așa fel încât condițiile de trafic să fie dintre cele mai bune. După foarte mulți ani, legătura între satul Roadeș și drumul național 13 se realizează printr-un drum în adevăratul sens al cuvântului”, a spus Adrian Gabor, vicepreședintele CJ Brașov.

Valoarea totală a proiectului a fost de 3.629.610 lei fără TVA  – 4.341.456 lei cu TVA, cu mențiunea că valoarea TVA diferă în funcție de anul în care s-a decontat.
Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Trei indivizi, în arest după ce au dat „lovitura” la păcănele

Leave a Reply

Your email address will not be published.