Pisicile se rup în figuri la castelul Bran

Pisicile se rup în figuri la castelul Bran

Peste 120 de pisici din toată Europa vor putea fi admirate la Castelul Bran, sâmbătă și duminică, în cadrul evenimentului „Chat Noir, Chat Blanc au Chateau Bran”, ajuns la ediția a-III-a.

„Cele mai frumoase feline își dau întâlnire la Castelul Bran, în intervalul 1-2 iulie. Clubul «Magnificats» din România organizează o nouă expoziție «World Cat Federation» (WCF), pe meleagurile lui Dracula. Și-au anunțat participarea peste 120 de pisici din toată Europa, publicul putând admira o mare selecție de rase, de la Maine Coon, Ragdoll sau British Shorthair, la Scottish Fold, Don Sphynx sau Selkirk Rex”, precizează într-un comunicat de presă transmis AGERPRES, Administrația Castelului Bran.

Expoziția WCF de la Castelul Bran va beneficia de un arbitraj internațional de elită, pe lângă arbitrajul tradițional și de finala zilnică (Best in Show), publicul putând admira spectaculosul arbitraj de ring.

Evenimentul „Chat Noir,Chat Blanc au Chateau Bran”, ajuns la a treia ediție, se desfășoară sub patronajul lui Dominic Habsburg, Arhiduce de Austria.

 

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   ÎN DIRECT Ministrul Sănătății, la Brașov. Întâlnire cu diectorii spitalelor
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.